Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość żanettaaaaaaa-31

Początki zauroczenia kiedyś... spotkanie po 15 latach

Polecane posty

Gość żanettaaaaaaa-31

Mieliśmy wtedy po 16 lat... wakacyjne spotkania u znajomych. Pamiętam, że było deszczowe lato i wiele wieczorów spędzaliśmy w domach znajomych, na pogawędkach, oglądaniu filmów, słuchaniu muzyki, przy domowym cieście drożdżowym któreś mamy albo misce świeżych truskawek... Nie było wtedy telefonów, komórek, alkoholu i jakoś nawet z deszczowych wakacji każdy potrafił się cieszyć... Wtedy poznałam Kogoś, wiadomo to czas pierwszych zauroczeń, głębokich spojrzeń w oczy, wielkich emocji... ale poza śmiechem, rozmowami, nie kontynuowaliśmy znajomości... mnie mówili że jest "dziwny" i różne nie do końca ciekawe rzeczy, jemu podobnie o mnie... tylko że my o tym co nam mówią znajomi nawzajem nie wiedzieliśmy... Nie widziałam go z 10 lat, aż spotkałam się na spotkaniu służbowym... jak się okazało wykonywaliśmy taki sam zawód, ale wtedy każde z nas kiedyś miało kogoś... Dzisiaj los rzucił nas do tego samego miasta, znalazł namiary na mnie i dopiero teraz okazuje się co ktoś gadał kiedyś na mnie... najbardziej boli, że byli to moi przyjaciele podobno... A teraz ani on ani ja nie utrzymujemy kontaktów z tą grupą, życie pokazało kto był nie w porządku... Mamy się spotkać, oboje teraz wolni...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować