Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

młodszy facet

Polecane posty

Gość gość

interesuje się mną młodszy sporo młodszy facet ale ja czuję się przy nim staro co robić?

Gość gość
podaj przedziały wiekowe

Gość gość
ja mam 35 lat on 22 spora różnica wieku

Gość Owieczka Meee
Co kto woli. Ja osobiście nie związałabym się z młodszym facetem.

Gość gość:dwórka
Ja mam 36 i nie wyobrazam sobie młodszego więcej niż 3_4 lata.22 to dla mnie dziecko.

Gość gość
myślę dokładnie tak samo ale on nie daje mi spokoju cały czas próbuje mnie przekonać do siebie że jest dorosły i wie czego chce (w co wątpię)

Gość gość
radziłabym się w to nie pakować

Gość gość
uuu 12 lat to już mega różnica. Ja też mam 22, a moja kobieta 5 lat starsza nam to nie przeszkadza, ale większa różnica wieku to juz by na pewno była przeszkodą... Chociaż kto wie, ja to chyba mam we krwi pociąg do starszych hehe, jakoś równolatki lub młodsze mnie nie iteresują, mają fjubździu w głowie, a mówie że mam we krwi bo mój ojciec też jest młodszy od mojej mami i to o 8 lat... Mimo wszystko małżeństwo udane, dzieci odchowane ;) Mój związek też póki co udany i mam nadzieje ze nadal będzie kwitł :) pozdrawiam

Gość aaamm
Seksu chce ot co,ze starsza.Zagadaj o małżeństwie i o tym ze chcesz mieć dzieci.Z wieje aż kurz pójdzie i kłopot z głowy.

Gość gość
nie powiem schlebia mi trochę że interesują się mną młodsi faceci on jest taki młody przystojny czasami mam sprzeczne myśli. Powiedz miałaś kiedyś taką sytuację?czasami boję się że ulegnę ;(

Gość gość
chce cie przelecieć

Gość gość
do gość 22 jako taki młody chłopak powiedz mi dlaczego tak młodzi chłopcy wolą starsze tylko daruj te fiubździu w głowie co was w nas kobietach pociąga bo ja sama tego nie rozumiem tym bardziej jego

Gość gość
mówi że mnie kocha ciągle dzwoni pisze ( nie mam pojęcia jak zdobył mój nr telefonu) nie słucha moich tłumaczeń że to się nie uda bo jest za młody on twierdzi że nie odpuści dopóki się z nim nie umówię żebym dała mu szansę

Gość gość
Ja nie wiem co widze w niej. Tu wiek nie wiele znaczy, ona ma po prostu to "coś", a to "coś" mogłaby mieć w zasadzie każda inna. Podobała mi sie bardzo, zaiskrzyło między nami i tyle - Jesteśmy razem :) A z tym fjubździu to prawda, dziewczyny w moim wieku lub młodsze to w głowie imprezki dyskoteki chlanie i dawanie doopy po kątach, takie młode zmanierowane koorviska w ogóle nie myślące o przyszłości, po prostu jak dzieci... Moja partnerka ma poukładane w głowie, może juz się po prostu wyszumiała? może i tak, ale ona po prostu jest inna, ona nigdy zbytnie nie szumiała, Jest po prostu bardzo dojrzała i wie już na czym życie polega, a nie cacka się, lata z głową w chmurach i marzy o rycerzu na białym koniu itp itd... Dojrzała zarówno fizycznie jak i przede wszystkim psychicznie Ona by chciała spokojnie szcześliwie żyć, założyć rodzine, być razem, spędzać czas, ewentualnie podróżować gdzieś razem. Krótko mówiąc: dojrzałość i stabilizacja, a nie latać po dyskotekach i doopy dawać na lewo i prawo

Gość gość
poczekaj az ci powie ze podobja mu sie twoje zmarszczki albo siwe wlosy . przestanie ci imponowac.

Gość gość
do gość 22 życzę wam szczęścia i trzymam za was kciuki