Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy błagam pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, zrobiły mi się zmarszczki pod oczami, mam dopiero 22 lata, doradźcie jakiś tańszy krem na to. Nie lubię na siebie wydawać pieniędzy dlatego poszukuje tańszego ale dobrego

Gość gość
nie polecam żadnych kremów przeciwzmarszczkowych a jedynie tłuste kremy lub zwykłą kosmetyczną wazeline. Ja tak robie i zmarszczek zero a mam 31 lat

Gość gość
a czy miałaś je wcześniej? bo one już się pojawiły

Gość gość
nawet smalec pomaga-zadne kremy

Gość gość
nie miałam, ale tych zmarszczek to sie raczej nie pozbędziesz chociaż kto wie, ale zapobiegniesz nastepnym. wiele czytałam i się dowiadywałam wiele lat temu i własnie kremy przeciwzmarszczkowe gówno w większości dają. Skóre trzeba natłuszczać. I polecam mycie twarzy w zimnej wodzie! Moja babcia miała skóra bardzo gładka do póóóźnych lat i zawsze mówiła " bo ja myje twarz w zimnej wodzie. więc robię tak samo.

Gość gość
"własnie kremy przeciwzmarszczkowe gówno w większości dają"-właśnie dlatego tutaj pytam o opinie ;) ja myje głównie w zimnej, szczególnie rano, tylko makijaż zmywam ciepłą, ale ja skóre mam tłustą

Gość gość
Kremy przeciwzmarszczkowe nic nie daja. Mam kase wiec kupowalam nawet to po 100 czy wiecej. I wygladam tak samo, zadna zmarcha nawet odrobine nie wygladzila sie. Dzialanie tych cudownych kremow z kolagem, lipidami I innymi cudami jest zapewne takie samo Jak kremu bezimiennego z kiosku ruchu.

Gość gość
to kremu używaj jaki ci pasuje, ale pod oczami stosuj tłusty jakis zwykły, lub jak juz pisałam wazelinę. Jedna kosmetyczka poleciłą tez mojej kolezance mycie twarzy, póxniej na ok 30 min nakłądanie ( ok raz w tygodniu ) oliwy z oliwek. Później zmycie tego i nałożenie najzwyklejszego kremu do twarzy np. ziaja. Ja akurat stosuje bambino lub półtłusty aa a cere mam mieszaną

Gość gość
To są mimiczne zmarszczki nie pozbędziesz się ich kremami. Jeden będzie je miał pod oczami, inny tzw. kurze łapki, nic nie poradzisz, możesz się najwyżej ostrzykiwać botoksem ale to za 10-15 lat.

Gość gość
jedna prosta zasada dotyczaca kremow :D nie kupujcie niczego co ma napis "made in Poland" :D Kupujcie kremy francuskie, i nie tanie a roznice zobaczycie :D