Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZEMEK często płaczesz? dajesz łzami upust swej nie doli? Chodź przytule Cie :)

Polecane posty

Gość gość
A chciałam ci dać d**y ty brzydki cwelu. D Nie to nie.:D

Gość harnaś69
jeśli to Twoje prawdziwe foto to poproszę o taki uśmiech 😘

Gość gość
Nie miły dla mnie jesteś ;( To boli Przemku Chciałam tylko pomóc, pogadać, ale widze że nie chcesz Nic na siłe Przemek... Powodzenia Ci życzę i nie bądź taki zły/chamski/wrogi dla ludzi bo takim podejściem niczego nie zdobędziesz, niczego nie osiagniesz. Zrób to dla siebie, przełam się, bądź życzliwy dla ludzi a ludzie będą życzliwi dla Ciebie :) Uśmiechnij się Przemku, życzę Ci miłości, abyś odnalazł swoją drugą połówkę ;) Ale pamiętaj, bądź dobry i życzliwy, tym zdobędziesz serce kobiety, a nie takim zachowaniem jak dotąd prezentujesz Trzymaj sie Przemek :)

Gość gość
Teraz to spier dalaj, głupi chamie ;(

Gość bernank
szkoda tej Kasi z Jarocina, Ona naprawdę uwierzyła w to, że 'nastroszony ' jest facetem w wieku 22 lat, Kasia jak widać jest naiwną kobietą ale już zaczyna szukać tego 'swojego' , mam apel, nie oszukuj młodych kobiet PRZEMKU aby przez Ciebie nie płakały, dobrze ?

Gość gość 22
A siebie na ile oceniasz?:classic_cool:

Gość gość 22
Oszukujesz siebie, jesteś 2/10 :D

Gość gość
Bernank to niby ile Przemek ma lat według Ciebie? Masz jakieś dowody, cokolwiek? Nie rzucaj słów na wiatr bo możesz nimi skrzywdzić Przemek to w porządku facet, jest zagubiony, troche się mści, ale w głębi serca ma ukrytą dobroć ;) Wynieś tą dobroć na zewnątrz Przemku, bądź dobry dla ludzi, a oni Ci się tym odwdzięczą. Uwierz w siebie i pamiętaj, że twój wygląd nie jest przeszkodą. Zrób sobie takie ćwiczenie. Pójdź gdzieś na rynek, starówke, gdzieś gdzie jest dużo ludzi, ubierz się ładnie (odpicuj) podejdź do 100 albo 50 dziewczyn i powiedz: "Cześć, Przemek jestem" :) podejdź do niej z uśmiechem, z otwartością :) Oceniaj reakcje dziewczyn, chodzi o samo "wejście" o to pierwsze wrażenie. Weź sobie nawet kartke i zapisuj, zobaczysz jak dużo dziewczyn pozytywnie Cie odbierze :) Ty masz po prostu złe widzenie samego siebie, za mało w siebie wierzysz, ale mówie Ci inni widzą Cie inaczej niż ty samego siebie. Zobaczysz jak mile zaskoczą Cie wyniki tego "testu" który ci wyżej opisałam. I powiem Ci jescze jedno: Jeśli komuś coś w Tobie nie pasuje, to niech spada... Albo akceptują Ciebie i twój wygląd takim jakim jesteś albo niech się bujają, nie przejmuj się zatem tymi "złymi" opiniami :) Dobranoc Przemku, idę spać :) kolejne wpisy to pewnie podszywy...

Gość gość
Up

Gość bernank
no właśnie o to chodzi aby projekt Kafe jako PRZEMEK albo inaczej 'nastroszony' nie robił kobietom wody z mózgu, znam kilka przypadków, że kobieta się zakochała w facecie pisząc do Niego przez jakiś czas, wymienili się własnymi fotkami, pisali do siebie każdego dnia i w pewnym momencie kobieta poczuła nie mając żadnego wsparcia, że ten internetowy Matrix jest jedynym jej przyjacielem , nawet zaprosiła tego internetowego na ślub i wesele swojej siostry , czekała na niego przed kośsiołem i cała rodzina czekała, że zobaczą nowego członka rodziny na żywo i nie przyjechał a następnego dnia odezwał się na komunikatorze z pytaniem, jak się bawiłaś na weselu moja kochana ? - i teraz skoro pytanie padło do mnie ile PRZEMEK ma lat to moja wyobraźnia podpowiada, że za tym Przemkiem jako projektem 'stoi murem' kilka osób, to wcale NIE Przemek tu pisze nowe tematy i odpisuje, wszystko zostało wymyślone, wystarczy popatrzeć na oczy na fotkach tego faceta nazywanego PRZEMEK, oczy ma jak szparki , czyli jest faszerowany lekami psycho i na odprężenie , na innej fotce zobaczcie jego dłonie , są zaciśnięte , jakby chciał walczyć , jestem przekonany, że tu na Kafe pewna osoba zna doskonale tego Przemka i jego leczy prochami a sam zainteresowany nie rozumie nawet tego Świata, w którym jest , zatem spokojnie kobieto, z tego forum, bądź pewna, że pisząc tu do Przemka to tak naprawdę piszesz do kobiety, która ma czelność pokazywać tu na fotkach chorego psychicznie faceta

Gość gość
Następna napalila się i ja p***a swedzi więc udaje dobroduszna henie pocieszycielke

Gość gość
Przemek to facet po 40 - stce ! Dopadł go kryzys wieku średniego i wyżywa się na kafeterii !

Gość gość
Przemuś śpisz już?

Gość gość
Przemku to prawda co pisze bernank?

Gość gość
Bernank jest projektem Przemka 22 lata.

Gość bernank
mimo wszystko namawiam ponownie, nie róbcie kobietom wody z mózgu !

Gość gość
Przemek to słotaśny, Nie wierze, że to jakiś projekt!

Gość gość
up

Gość gość
.

Gość gość
Przemek to tylko litery na Kafe, fenomenalny projekt XXI wieku, pan matrix, sztuczna inteligencja, czy kto tam jeszcze, produkt ery cyfrowej, wielki brat.

Gość gość
no jasne, wmawiaj sobie tak dalej, z tą wizją zdarzeń będzie ci łatwiej żyć...