Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykorzystywana prawie

Pracuje jako opiekunka i jestem wykorzystywana seksualnie

Polecane posty

Gość wykorzystywana prawie

Zostałam zatrudniona u kobiety która jest samotną matką. Opiekuje się jej 4letnim synem. Matka alkoholiczka, tatuś dziecka również bezrobotny nieudacznik który wypiął się na nią i dziecko. Mam 23 lata, pracuje tam 4. Ta dziewczyna mieszka z dzieckiem oraz swoim ojcem i starszym bratem. Zarówno jeden jak i drugi pan dopierali się do mnie i dobrali. Sypiam z jednym i drugim, płacą mi za to. Ten starszy pan 58 wygląda niby na dobrego ojca, męża i dziadka a zdradza żonę. I teraz nie potrafię z tego wyjść, nie wiem jak uciec, podobają mi się te pieniądze które od tych mężczyzn dostaje.

Gość beti88
cos mi tu nie pasuje mieszka z ojcem i bratem i wynajmuję opiekunkę to dziadek i wujek nie mogą się nim zająć

Gość nie wazna plec
matka alkoholiczka, tatus bezrobotny i maja pieniadze na opiekunke :D

Gość gość
Najgorsze prowo na kafeterii. -100/10

Gość prawiczek lat 31
O tak o tak to jest to. Jesteś szmata i musisz spełniać wymogi panów. O taaaaak

Gość gość
Ja w podobnej sytuacji bylam tez bylam opiekunka tylko matka tego dziecka pracowala i ojciec tego dziecka tez byli super malzenstwem,Matka tego dziecka czesto sluzbowo na pare dni wyjezdzala,A ojciec tego dzieckaw w kazdy dzien po pracy do domu przychodzil.Mieli piekny i duzy dom, i tak od slowa do slowa,Facet byl odemnie dosyc duzo starszy, i roznie mi nawijal jak zony nie bylo, spokoj mialam jak jego zona byla,raz mnie zaskoczyla bo sie go zapytala czy przypadkiem go nie pociagam, Gleboko mi w mojej glowie ta sytuacja siedziala.Tak mieszal ze uleglam.gdy juz to dziecko spalo, zapytal czy moze do mnie przyjsc ja sie zgodzilam bo juz tak naprowadzona przez niego bylam ze juz tego chcialam.Bardzo szybkomialam jego czlonka w sobie,pierwsze wejscie troche zabolalo,ale pozniej to wchodzil jak po masle po paru minutach juz nie zalowalam tego co zrobilam bo roskosza jaka mi dawal zylam.Myslalam ze go calego pazngciami zdrapie ale sladu nie chcialam zostawiac zeby zona nie ujrzala.W gome w srodku sie mi sposcil i po tem buzie duza dostalam i poszedl do siebie a ja dlugo nie moglam zasnac i nie dowierzalam ze z doswiadczonym sie kochalam,i dlugo go w sobie czulam,To bylo nadzwyczajne przezycie i tak sobie pomyslalam ze bym jeszcze tak samo chciala.Gdy mnie rano w kuchni z tym dzieskiem spotkal to mi sie zapytal czy mi dobrze bylo,a ja glopia powiedzialam tak ale malo. A on powiedzial ze jak dalej bede opiekunka to moze powtorzymy.Opiekunka jeszcze dlugo bylam i on slowa dotrzymal,juz nie wiem ile razy bo za kazdym razem mocno ten sex przezywalam.Na pozegnanie zona jego sobie zarzyczyla zebym sie ja z nimi zabawila i noc z nimi w lozku spedzila,I w takiej atmoswerze zesmy sie rozstali. Kontak tel, mialam z nimi

Gość gość
płacą Ci więc nie jesteś wykorzystywana! Tyle lat to robisz więc to akceptujesz bo inaczej to po pierwszym razie byś to zgłosiła. Głupia suka!