Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gości(ówka)

Ile trwają Wasze stosunki?

Polecane posty

Gość Gości(ówka)
kasia_31 Jak można się nudzić w trakcie? Spróbujcie się poganiać na golaska po chałupie:P Ja tak kiedyś zrobiłam:P Odtąd eksperymentujemy ile wlezie:P

Gość nuuttkkaa
goormnby bo po pierwsze seks to nie tylko walenie, ale też okazywanie sobie czułości, po drugie mam problemy po wielu zabiegach i mam porażenie nerwów.

Gość Gości(ówka)
Nie cierpię określenia "walić się" :/

Gość nuuttkkaa
spokojnie Gościówka, wpuścisz chama do biura, to atrament wychla ;)

Gość Gości(ówka)
Kobiecie nie wystarczy kilka ruchów by odlecieć. To nie tyle przeżycie fizyczne co psychiczne;) My musimy się dobrze czuć, czuć miłość, troskę i nie martwić się niczym w trakcie by "dojść";)

Gość Ibuprom Max
Ty współczujesz komuś, że bzyka się 10 minut, a ja współczuję Tobie ze 7 godzin dziennie. Masakra. Współczuję faceta, który nie może się spuścić. I że dla Ciebie "szybko" to 10 minut. Widocznie nie podniecasz go zbyt mocno, lub ma jakieś problemy.

Gość gosc657
ja z moim narzeczonym 15 -10 MINUT bo dochodzi...;/

Gość nuuttkkaa
dokładnie :) jak się ma kochanego faceta to nie ważne czy 10 minut czy 2 h, ważne jest to, że jest czułość i miłość :)

Gość Gości(ówka)
Pisałam już, że musi przerywać żeby nie dojść zbyt szybko:) A gdybym go nie podniecała to nie stałby mu przez te 7 godzin:P

Gość gość
Standardowo 30 - 40 minut, 3x w tygodniu. Na weekendy zazwyczaj jakieś eksperymenty, a więc z 2 h :)

Gość Gości(ówka)
Są dni gdy nie robimy niczego innego, ale są też dni które poświęcamy innym wspólnym atrakcjom;) Nie mówię, że 10 minut to źle, ale jakbym miała mieć tak zawsze to chodziłabym podminowana-to tylko moje odczucia:) Jak kto lubi:) Nie mam nic przeciwko:) Sama tak czasami mam-15-20 minut i przytulanie, rozmawianie, głaszczenie:) To jest tak samo przyjemne:)

Gość gosc657
gościówka dokładnie ja tam mam chodzę zła władnie dlatego :)) )hhehe no ale co nic na to nie poradzimy :)) , każdy ma inaczej i każda z nas :)

Gość gość
Tylko mój facet ma tak, że podniecam go strasznie... nigdy żadna lala czy erotyczne sceny w filmach - nawet mu nie staje, a wystarczy, że mam mały dekolt, a jemu już stoi czy choćby dłuższy pocałunek. Jesteśmy razem ponad 3 lata i co prawda podoba mi się to, bo choć wiem, że go podniecam, a starać się też mogę :) Jak jest z tym u Was?

Gość gość
Ja za to wrecz kocham jak mi kochany masuje ;) wtedy to sie wije po lozku :) lepiej na mnie dziala niz minetka, choc tez nie gardze ;) ale ja za to odwdzieczam mu sie lodzikiem az dojdzie :) choc tego nie lubie :p czasem az sie krztusze, ale jestem z siebie dumna jak on jest zadowolony, a nawet bardzo :)

Gość Gości(ówka)
My bear mówił, że nikt go tak nigdy nie podniecał:P Jemu wystarczą jeansy które dobrze leżą i już ten drugi się budzi:P

Gość nuuttkkaa
ja jestem zbyt konkretna i lubie prowokować. cholernie go podnieca mój tyłek w jeansach i butach na obcasie, a czasem po prostu bez orientu łapię go za jajka i juz jest gotowy :D

Gość Gości(ówka)
Każdy chwyt dozwolony:P

Gość Gości(ówka)
Ja specjalnie noszę "grzeczne" sukieneczki, troszkę króciutkie;) Np. bez majteczek:P I oczywiście staram się żeby on i tym wiedział:P

Gość gość
Do mojego sie przytule dam calusa a on mowi ze juz gotowy ;) dlugo czekac nie musze :) ale za to dochodzi szybko :(

Gość nuuttkkaa
dochodzi szybko? a może za mało się kochacie? może spróbuj go w trakcie jakoś uspokajać? :) zmieniac pozycje, zajmować się czymś innym? :)

Gość Gości(ówka)
Pamiętam jak mój kiedyś chciał się uspokoić (żeby nie dojść) i zaczął krzyczeć: "Bułki! Bułki! Muszę kupić bułki!":P Zawsze gdy to wspominamy to śmiejemy się do łeż:)

Gość nuuttkkaa
hahahah dobre :DDD trafiłaś na fajnego faceta :)

Gość gość
Tak, w trakcie zajmij go czymś innym, dobre - niech umyje naczynia hehee :-)

Gość nuuttkkaa
buahahaha :D nie mogę z Wami :D uśmiałam się do łez. no można zająć czymś co daje mniej doznań (chyba?) :) samym pieszczeniem, całowaniem etc.? :/

Gość gość
On pewnie potrzebuje wolniejszego tempa.. Ale ja za to lubie na ostro, wiec w sumie jak go uspokoje to nie mam szans dojscia :( z nim stracilam dziewictwo i na poczatku bylo spokojnie ale jak raz zasmakowalam na ostro to delikatne nie starcza.. Zmieniamy pozycje czesto ;)

Gość Gości(ówka)
Gdy widzisz, czujesz, że jest blisko możesz np. delikatnie się odsunąć i pogłaskać po policzku, pocałować:) Żeby trochę ochłonął;)

Gość nuuttkkaa
moim zdaniem z ostrym seksem jest tak, że jak już się człowiek do tego przyzwyczai to już najczęściej będzie potrzebował takiej stymulacji i wolniejsze tempo przestaje robić wrażenie. wtedy chyba pozostaje faceta do tego przyzwyczaić i bzykac się z jakimś "pierścieniem" czy w gumce, żeby go tak nie pobudzac. kurde sama nie wiem :D

Gość Gości(ówka)
Jest wspaniały:) x No to nie wiem jak to zrobić-ostro i spokojnie:P

Gość nuuttkkaa
nie ma czegoś takiego jak ostro i spokojnie xD po prostu trzeba nabrać doświadczenia i się przyzwyczajać. wiadomo, że mężczyzna z czasem nabiera doświadczenia i dłużej się może kochać :D wszystko w swoim czasie, ważne aby być wyrozumiałym, cierpliwym i faceta nie stresować ani kobiety bo wtedy klapa :/