Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudialattt17

niechciana ciąża

Polecane posty

Gość klaudialattt17

Witam . Jestem Klaudia . Mam 17 lat . Boję się że zaszłam w ciązy . Niedawno zrobiłam to z chłopakiem 3 razy bez zabezpieczenia (uważał) . Boję się że zaszłam w ciąży . Spóźnia mi się okres jeden dzień . Tak wiem że to mało . może to przez stres przed niechcianą ciążą? może wmawiam sobie moje obiawy? Czytałam o objawach . i nagle moje piersi zaczęły wydawać mi się większe a szyjka macicy bardziej napuchła i powstaje biały śluz ! Musze skończyć szkołe licealną . To nie wiek na ciąże . pomóżcie mi ! są jakieś sposoby żebym miała 100 % pewność (po za pójściem do lekarza , NIE CHCE) . ! Prosze . to ważne :C z góry dziękuje

Gość uważał....bu ha haha
Uważać to on może jak przechodzi przez ulicę, w seksie nie ma czegoś takiego! Jak robiliście to ok (!) 2 tyg. temu to jesteś w ciąży. Zrób sobie test ciążowy. NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK SPóźnienie 1 dzień.

Gość gość
Idz spac dziecko

Gość gość
nierozumiem mlodych osob ktore pisza " nie zabezpieczylismy sie dwa razy a ja nie chce ciazy", pisza w necie o objawach ciazy to pewnie pisza tez ze jak sie kochasz bez zabezpieczenia to ciaza jest mozliwa w 100%, wiem ze jest przyjemnie ale czasem moga wystapic niespodziewane konsekwencje Zrob test, my nie mozemy Ci pomoc,