Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana szatynka

Byłam na randce, facet porażka

Polecane posty

Gość zszokowana szatynka

Byłam w sobote na pierwszej (i zarazem ostatniej randce) z pewnym facetem. Zanim doszło do randki biegał za mną ponad 6 miesięcy, pisał codziennie smsy, wydzwaniał itd Świetnie mi sie z nim rozmawiało. Wydawało mi się, że nadajemy na tych samych falach. W końcu zgodziłam sie na spotkanie. Poszlismy do knajpy, facet wcale nie byl zainteresowany tym co mówie, tylko starał sie wykorzystać każda okazję żeby mnie dotknąć. W miare szybko postanowiłam się zmyć bo sie nudziłam. Facet kuluralnie postanowil mnie odwieź, jednak praktycznie w okolicach mojego domu, zamiast skręcic w moja uliczkę, pojechał kawałek dalej i zatrzymał sie przy lasku niby pod pretekstem rozmowy :O pocałował mnie OK, nie było tak źle. Jednak to co wprowadziło mnie w niemały szok to to, że po chwili wyciągnął ze swoich spodni penisa i kazał mi na niego patrzeć. Naprawde facet nie miał się czym pochwalić więc tym bardziej nie kumam jego zachowania? Wyszłam z auta i poszlam do domu. Tak nastapił koniec naszej całkiem dobrze zapowiadajacej sie znajomości. Moje pytanie co on chciał uzyskać, pokazując mi penisa na pierwszym spotkaniu?? ( pomijam, że penis mikrus). myślał, że zrobie mu loda, czy przerznie mnie tym mikrusem na pierwszym spotkaniu?

Gość gość
trudno domyśleć się o co mu chodziło. ale faceci są zboczeni. myślą o seksie, lubią patrzeć i jeszcze bardziej lubią jak się patrzy na ich genitalia. ja tego nigdy nie zrozumiem, ale oni tacy są

Gość Marcin Lewandowski
Wiele kobiet by się pochylilo i ssaki kutasa

Gość gość
wg niego zabiega o ciebie od pół roku więc nadeszła chwila umoczenia - ta randka to w jego mniemaniu miało być dopełnienie jego starań

Gość zszokowana szatynka
on myslał, że jak pokaże mi tego korniszona to sie na niego rzuce i będe chciała uprawiac dziki seks? czy on na głowe upadł? Wydawał sie wcześniej fajnym, poukładanym facetem :O Jeśli chodzi o g***t to dziwne ale nie bałam się, że może cos mi zrobić... Pracujemy w jednej korporacji i gdyby zrobil mi krzywde miałby duże problemy.

to jacys lewi jestescie, pracujecie w jednej firmie i pierwsza randka po 6 mc sms-owania :) hehe zabawne... :P

Gość gosciooowka
bylo nudno, facet chcial cie na randce juz zmacac a Ty i tak pojechalas z nim samochodem, czy to jzu nie jest pchanie sie na cos wiecej?

Gość zszokowana szatynka
to on jest lewy :P to jemu zalezało na spotkaniu nie mi :P

Gość q.q.q
może wyjął mikrusa, bo chciał Cię w końcu rozbawić ? widział, że się nudziłaś na randce, szlachetny gest

" Poszlismy do knajpy, facet wcale nie byl zainteresowany tym co mówie, tylko starał sie wykorzystać każda okazję żeby mnie dotknąć." "Facet kuluralnie postanowil mnie odwieź, jednak praktycznie w okolicach mojego domu, zamiast skręcic w moja uliczkę, pojechał kawałek dalej i zatrzymał sie przy lasku niby pod " Gościu cię obmacywał, a ty z nim do auta wsiadłaś. Kto ci uwierzy w tą ściemę? :o

Gość zszokowana szatynka
gosciooowka ale ja go znałam wiedziałam, że nie zrobi mi krzywdy, zreszta wcześniej pare razy podwozil mnie do domu po pracy i zawsze był kulturalny.

no kurde, ja tez wolalbym sie wczesniej spotkac niz pol roku pisac esy... tak to przynajmniej 1 dzien i wiemy w ta czy w tamta. a tu piszesz piszesz i cholera wie kogo poznajesz... nie lubie tak... ;)

Gość zszokowana szatynka
Æðelgast przecięz nie łapal mnie randce za piersi, tylko np; połozył ręke na kolanie, czy gładzil po włosach.. Oczywiście zaraz wyjdzie, że to moja wina, że facet świecil przed moimi oczami gołym kutasem

ty ale nie mialas takiej ochoty zlapac go za tego freda i mocno scisnac? :D nie to musi byc provo :D

Gość moment juz ide
Niekoniecznie prowo.Koleżanka miała podobnie.Tez facet z firmy,może wacka nie wyciąg na,ale. pewnym momencie tak się przy stawiał,ze szok.A taki sie spokojny wydawał.

Gość gość
Penisa trzeba pobudzić wtedy twardnieje i rośnie

Gość gość
alteghast czy jakcitam, ty jesteś w ogóle zdrowy psychicznie?Czy jesteś projektem?Bo piszesz jak jaki czub.Nie tylko w tym temacie.

i moze oko wybic jak jest niewprawiona :D hahaha dobra bo mi sie jakas glupawka wlaczyla jak to czytam :D:P

Gość zszokowana szatynka
mam starszego brata, który od 15 lat ćwiczy karate, gdybym mu to opowiedziała to facet wylądowałby chyba w szpitalu. Wole zatrzymac ta historie dla siebie. Po co brat ma iśc do więzienia za głupieko zboczka. W sumie facet nic mi nie zrobił..

Gość zszokowana szatynka
zbereznik a co ma calowanie do pokazywania gole siura na 1 spotkaniu?

Gość gość
Może uznał ze prawdziwy facet musi działać żeby coś było a nie zostać tylko kumplem

Gość zszokowana szatynka
teraz nie będzie nawet kumplem :( troche mi żal.. znajomość zapowiadała się ciekawie

Gość gość
może był mały w spoczynku, a potem robił się 500% większy, bo rozumiem, że odrzuciłąś go z powodu wielkości. :-P

Gość gość
typowy zbok do lasu i tam pokazal ze tez takie przyglupy istnieja niby taki spokojny kulturalny pracuje a co z takiego wylazi

Gość gość
trochę j******y ten gość :D mogłaś mu c*pkę pokazać, tak się bawią dzieci :D