Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robicie męzom loda?:))

Polecane posty

Gość gość
Hehe ja nie połykam, bo sperma mojego misia jest gęsta i nie smakuje mi. Raz połknęłam, no przeżyłam to jakoś, a za jakiś czas dostałam biegunki hahaha:) Odtąd nie połykam :D Ale uważam, że jak ktoś lub i to czemu nie. Ja np. anala nei lubie i nic nie potrafie poradzić :)

Gość gość
ja robię teraz sezon na owoce zatem truskawkowe a tak lubimy waniliowe i śmietankowe :D głupie pytanie każdy kto ma trochę rozumu wie doskonale że najlepszy sexs jest na samym początku wtedy to i z połykiem z wybrykiem i z czym sobie tam każdy chce potem jest seks bardziej dojrzały i jak da mnie o niebo lepszy jak te wszystkie akrobacje łóżkowe jest i lód ale to już wszystko odbywa się inaczej i o wiele lepiej!

Gość gość
hehe żadna z nas nie jest zalogowana :) Wstydzimy się ze jestesmy lodziary? :D

Gość gość
Spradycznie, ale maz konczy we mnie tzn w pochwie. Maz nie lubi sexu oralnego ale minetke mi zawsze zrobi jak ma na to ochote :) Jestesmy 6 lat razem , 5 lat po slubie i 2 dzieci. Jestesmy wciaz na siebie napaleni, czasem kochamy sie nawet codzinnie.

Gość tak robię mu loda
:-) bardzo często z połykiem,lubię to robić ;)

Gość gość
Życzę powodzenia mężatkom jak i narzeczonym, które nie potrafią w pełni się otworzyć w stosunku do swojego partnera. Kiedyś robiłam ankietę psychologiczną na ten temat i 90% związków gdzie Panie wstydziły się, lub nie lubiły tak dogodzić swojemu partnerowi kończyło się rozwodem lub zdradą. Niestety tak jest mózg mężczyzny skonstruowany, że jak czegoś brakuje mu w związku to po pewnym czasie zaczyna szukać gdzie indziej. I tu żadna wielka miłość tego nie uratuje. Najważniejsze jest rozmawiać, rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać ze swoim partnerem o wszystkim, nawet jeśli jest to dla nas wstydliwy temat

Gość Doktor Mosley radzi
ja żonie robię z połykiem

Gość gość
Ja robie, ale nie polykam, bo odrzuca mnie sam zapach spermy.

Gość gość
Robienie loda mężowi mnie obrzydza fujjjj! Co innego jakiemuś murzynowi ale nie mężowi.

Gość gość
Ale wyście są głupie k***y że tak powiem,tak się poniżać??????? to mu jeszcze d*pe wyliżcie,haha idiotki i same małolaty robia lody.

Gość gość
jestem z moim facetem 2 lata i robie mu loda bo wiem jaka mu to sprawia przyjemnosc :) on mi robi minetke i sie nie brzydzi to dla mnie tez jest to juz normalna, wrecz obowiazkowa czesc sexu, a co do polykania to roznie, najlepsze jest jak po wytrysu od razu mnie przyciaga i caluje, wtedy on to polyka :)

Gość nieeweeeeeeeeeeee
nie robie mezowi loda, srednio mnie kreci (8 lat po slubie), a nie lubie sie zmuszac. nie zadam od niego minet absolutnie, no ale on lubi i robi

Gość gość
ja pewnych rzeczy nie robie mezowi i jakos tego nie szuka poza malzenstwem... ale moj maz nie jest egocentrycznym mamisynkiem, ktory koniecznie musi miec zaspokojone wszyskie jego zachcianki, gdybym taka byla i spelniala jego zachcianki wbrew swojej woli to by mnie nie szanowal... za to ze jestem tak jedza, wlasnie mnie kocha :D, bo jak mowi, wtedy kobieta jest intrygujaca :D