Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy. toNnormalne

Że niemowle zjada raz 210 ml melka a raz tylko 100?

Polecane posty

Gość czy. toNnormalne

czy ta dysproporcja jest nie za duza? córcia zjada bardzo różnie nie wiem dlaczego...Kilka dni temu skończyła 5msc

Gość gość
a ty zawsze jesz jednakowe porcje? Jakbys karmila piersia to bys wogole nie wiedziala ile zjadla. Jesli sie prawidlowo rozwija, to nie masz sie czym martwic. To normalne. A oprocz mleka co jej dajesz?

Gość czy. toNnormalne
oprócz mleka pojade juz zupki/obiadki, owoce i kaszke .Pytam bo usłyszałam że taka dysproporcja w jedzeniu może świadczyc o złych próbach watrobowych

Gość gosciowa
gosci dobrze ci napisal,zawsze jadasz taka samo ilosc? nie wyszukuj sie problemow tam gdzie ich nie ma

Gość gość
Ca za bzdury!!! Nigdy dziecko nie bedzie jadlo tyle samo. Raz mu podasz zupke bardziej syta i juz tyle mleka nie zje. Przestan wymyslac i ciesz sie, ze dziecko dobrze sie rozwija.

Gość ja nawet jak karmie
Tylko mlekiem to mi zjada raz 60 a innym razem 210. Proby watrobowe ma dobre,bo kontrolowalismy z innego powodu.

Gość czy. toNnormalne
cieszę się. dzięki

Gość bambaryła32
matko,Ty tak na serio? to ja jestem przewrażliwiona,ale nie przyszłoby mi do głowy się tym martwić,moja córka ma prawie 8 miesięcy i raz zjada 80ml mleka a raz 200,jest zdrowa, prawidłowo przybiera na wadze

Gość bambaryła32
dodam,że najczęściej oscyluje w tych dolnych granicach- 100-120-140 ja się bardziej martwię,że ona nie chce pić płynów nawet jak są upały to ledwo jej wcisnę 40ml