Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaa889

okres:((( pomocyyy

Polecane posty

Gość gość
Myślę że nie ma sensu robić kolejnych, a nawet jeśli byś była to ginekolog na wizycie przecież by to zauważył. Idź koniecznie i on pomoże ci wyregulować cykle- z doświadczenia wiem że to bardzo uciążliwe, zwłaszcza gdy chce się znać dni płodne i moment owulacji.

To była moja wypowiedź :P ------> Myślę że nie ma sensu robić kolejnych, a nawet jeśli byś była to ginekolog na wizycie przecież by to zauważył. Idź koniecznie i on pomoże ci wyregulować cykle- z doświadczenia wiem że to bardzo uciążliwe, zwłaszcza gdy chce się znać dni płodne i moment owulacji.

Gość julkaa889
Ok ok.. ale poczekam jeszcze do wtorku czy srody moze dostane ;))

No u mnie dzisiaj jest 35dzien cyklu... i też chodzę jak na szpilkach ( ale ciąża raczej na 100 % odpada).

Gość julkaa889
No u mnie tez 35

Gość gość
julka spokojnie.nie ma opcji zeby byla ciaza skoro nawet nie wsadzil ci go do pochwy.poza tym z tego co widze to zabawialiscie sie w dni nieplodne a do zaplodnienia musi byc duzo dobrej jakosci spermy wiec kropla spermy raczej nie zaplodni,to skrajne przypadki ze ktos jest w ciazy do kropli no ale ty nawet tej kropli w sobie nie mialas.wiem ze sie stresujesz a w twoim przypadku to akurat niepotrzebie,sam sie raz sie stresowalem jak mojej dziewczynie sie spoznial a ja w przeciwienstwie do ciebie wsadzalem jej fita to c*pki...tyle ze sie nie spuszczalem i robilismy to w nieplodne no ale jakis tam stres byl.co do dlugosci opoznien to mojej pannie opoznial sie wielokrotnie po tydz,2 tyg a rekord to 4 tyg...ile my na te testy kasy wtedy wydalismy:)ale ciazy nigdy nie bylo,zawsze w koncu pojawiala sie krew a ty przeciez juz krwawilas po swoim"stosunku" wiec ciazy nie ma rozpoczal juz ci sie nowy cukl miesiaczkowy.mysle ze to opoznienie jest spowodowane tj u mojej panny od odchudzania.skoro schudlas 5 kg az to na bank jest od tego.mojej tez spoznial sie po odchudzaniu nawet i po 2-3tyg.ten rekordowy 4tyg opoznienie bylo tez od odchudzania i robienia brzuszkow,takze nie masz absolutnie zadnych powodow do zmartwien.zreszta testy tez nic ci nie wykryly,juz nich nie rob wiecej bo marnujesz aby kase,ja jestem pewien na 100% ze nie jestes w ciazy

Gość julkaa889
No tak ja juz liczylam od tego czerwca ze tyle dni uplynelo tzn ostatniej miesiaczki.. kupilam sobie witaamine C bo moze brak mi witamin.. nir wiem juz sama

Gość julkaa889
Ale na moje testy powinny wykryc wrazie cos juz.. bo trochr czasu minelo..

No generalnie tak, ale nieraz bywało że testy paskowe negatywne a wyniki z krwi pozytywne...ale nie warto się denerwować na zapas.

Gość julkaa889
No tak.. ale to pomylic sie moze jeden a nie chyba trzy.? Zwariowac idzie z tym wszystkim.. wykoncze sie jak nic

julka tak Cie czytam i ...wez dziewczyno zrób test lub idz do lekarza , z tego co piszesz ciąża odpada , a przyczyn spóźniania sie okresu może być wiele. Po cholerę świrujesz ?

Gość julkaa889
no przeciez zrobilam dzisiaj trzy testy.. wszystkie negatywne!! Ale martwi mnie brak okresu. To takie dziwne? Do ginekologa moge isc dopiero w sierpniu bo moje pani nie ma

Gość julkaa889
No poczekam az bedzie moja pani.. a jak to stres to chyba minie.. tylko ja jesyem taka ze Im dluzej nie mam okresu tym batdziej sie stresuje :((( pilam juz melise na i uspokojenie i nic..

wez na luz i zajmij sie czyms to zapomnisz , to ze okres Ci sie spóźnia to nie jest choroba śmiertelna , najwyżej lekarz da Ci na wywołanie i jakieś leki na regulacje okresu i po krzyku :)

Gość julkaa889
Jednak mam nadzieje ze dostane tak.. ;)

no to zaczekaj jeszcZe do końca miesiaaca i koniecznie umów się w sierpniu na wizytę, po.co masz się męczyć:-*

Gość gość
nie wiedzialem ze zachodzi sie w ciaze od zrobienia loda....

Gość gość
Nie zachodzi ale wiesz. Koles mogl miec gdzies na palcach sperme ale malo realne.. a laska przewrazliwiona bo okresu nie ma ponad tydzien nic dziwnego tez bym byla

Gość julkaa889
Dostalam okresu ;))))) a Ty karmelka jak tam?;)

Gość julkaa889
Bynajmniek taki leciutki okres..

no jA narazie nie, ale coś w podbrzuszu czuje więc może lada dzień :) zobaczymy :p

Gość julkaa889
Nadal nic? Moze to jakis znak ;)