Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajajajjjjjj

Rodzinne zamieszanie ... Mam dosc, czy wasze rodziny tez sa takie dziwne...:(((

Polecane posty

Gość Ajajajjjjjj

Czy to tylko u mnie? Istnieja jakies normalne rodziny serdeczne zyczliwe?? U mnie jest tyle kombinacji alpejskich, jedna Ciocia to , druga tamto jak z kiepskiego serialu perypetie:((( zaczynam zalowac ze sie zdecydowalam na organizacje wesela, boje sie ze w tym wszystkim zagubi sie gdzies sens celebracji naszego zwiazku, zamysl byl taki zeby podzielic sie z bliskim swoim szczesciem, zeby dobrze sie bawili ale nic z tego nie wychodzi ( przynajmniej na etapie organizacji wesela nie zapowiada sie) pozdrawiam wszystkich zmeczonych

Gość gość
Musisz uzbroic sie w cierpliowsc i jednym uchem sluchac a drugim wypuszczac i robic swoje:)jesli sami sobie wszystko oplacacie to tym bardziej wrzuc olewke i jesli ktos chce mieszac to niech sobie w garach pomiesza;)

Gość gość
a kto za wesele płaci ,ze tak zapytam,decyduje ten kto płaci

Gość gość
znacie jakieś ciekawe strony dla dzieci? ja ostatnio znalazłam taka stronkę, polecam! ciekawe gry i zabawy dla maluchów :) http://dladzieci.pl/

Gość 88Asiek88
Ja nie jestem zdania, że kto płaci za wesele ten decyduje. Ale to zależy od rodziców narzeczonych itp, więc nie ma co dyskutować. Ja swój ślub mam w sierpniu i chociaż teraz jest wszystko unormowane to organizacja (a zwłaszcza zaproszenia gości) nie zawsze szło gładko. Moi rodzice są skłóceni z moim bratem. Jak ojciec się dowiedział, że go zaprosiłam oświadczył, że na ślub nie przyjdzie. Kłótnie były nieziemskie, ale doszłam do wniosku (może dla niektórych egoistycznego), że ważne, że ja mam czyste sumienie a jeśli mój własny ojciec nie przyjdzie to już nie będzie moja wina. On się będzie wstydził a nie ja. Teraz na szczęście wszystko się rozwiązało dobrze, także bądź dobrej myśli i nie martw się na zapas :). Nic nigdy nie układa się idealnie, ważne, żebyś Ty się postępowała zgodnie z własnym sumieniem. Powodzenia :)

Gość gość
ja uwazam ze kto płaci to decyduje,moja mama płaci za moich gosci i ona zatwierdza kogo z rodziny zaprosic

Gość gość
U mnie nie jest lepiej.