Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rdfjh123

CZY MOGŁO DOJŚĆ DO ZAPŁODNIENIA?

Polecane posty

Gość rdfjh123

Witam. Uprawialiśmy seks z moim chłopakiem, z gumką, wszystko było ok. Nawet wyszedł ze mnie sekundę przed wytryskiem. Jednak jakieś 30 min po stosunku zaczęliśmy się całować itp.. Wtedy bez zabezpieczenia wszedł we mnie może jakieś 3-4 razy. Boje się, że pozostałości po wytrysku mogły się wtedy dostać do pochwy. ale z drugiej strony przecież nie tak łatwo jest zajść w ciąże. Co o tym myślicie?

Gość gość
:classic_cool: cionza na 100%

plemniki umierają "na zewnątrz" także spokojnie, musiały by przejść bezpośrednio od niego do Ciebie

Gość gość
ale jak zdjął gumkę to się umył? Czy nie? Bo jeśli "tym samym nieumytym fiutkiem" wszedł znów, to jeśli miałaś dni płodne, to spoko, mogłaś zajść w ciążę, bo sperma na pewno była na nim jeszcze

Gość rdfjh123
Właśnie nie umył się.. leżelismy i się ''dotykaliśmy'' po prostu nas poniosło a teraz sie niepokoję :(

Gość rdfjh123
co do dni plodnych to okres mam nieregularnie :/ lecz powinien być już mniej więcej lada moment.

Gość rdfjh123
też wydaję mi się, że plemniki ''z zewnątrz'' nie mogły się dostać, lecz co jeśli przy wlożeniu wydostał się płyn a z nim jakaś reszta plemników z wytrysku :(?

no nie wiem ale powątpiewalabym w to, ja mialam podbną sytuacje a dzin pózniej okres dostałam

Gość rdfjh123
Uspokoiłaś mnie trochę. Czekam w takim razie na okres..

Gość gość
Żadne bzdury. W cewce moczowej pozostają plemniki po poprzednimi wytrysku. I nie da się ich umyć. Można co najwyżej wysikac.

Gość rdfjh123
ale jaka jest szansa, że mogły się wydostać akurat przy włożeniu penisa ''tam''?