Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Lismanore

Na śpiocha

Polecane posty

Gość Lismanore

Jestem żonaty od prawie 10 lat, mam 2 dzieci z moją żoną i nigdy jej nie zdradziłem. Ostatnio nie ma jednak prawie w ogóle ochoty na seks - kiedyś robiliśmy to kilka razy w tygodniu, teraz 3 razy w miesiącu. Dla mnie to zdecydowanie za mało. Poza tym 2 lata temu złapałem ją na zdradzie, i to tez daje mi sporo do myślenia. Ostatnio zorientowałem się, że jak napije się wódeczki (a zdarza nam się 2-3 razy w tygodniu) to jak zaśnie po 10 minutach nie wie co się z nią dzieję. I działam ;) Najczęściej śpi na boku i na brzuchu, więc w sprawę wchodzi anal - za pierwszym razem byłem przekonany że się i tak obudzi (nie byłem pewien czy śpi) i przy analu się obudziła. O dziwo jęczała jak nigdy, i doszła (pomagała sobie ręką na łechtaczce). Żeby było ciekawie, to normalnie mówi, że anal ja nie kręci w ogóle i go nie lubi, i każe sobie baaardzo zasłużyć. Niestety rano był foch bo wszystko pamiętała jak przez mgłę. Więc teraz czekam chwilkę dłużej i jazda ;) Że lubię do pupci to sobie tam wciskam gdy ona śpi w najlepsze. Tak mnie to podnieca, że kończę szybko, w sumie to nawet lepiej, bo jej nie budzę. Tylko muszę uważać, żeby nie skończyć w pupie, bo rano ma podejrzenia (jak płytko skończę to się nie wchłania do rana). I teraz pytanie ;) Dziewczyny, co mogę jej zostawić w tyłku (trofeum?) żeby do rana się rozpuściło i żeby nie nabrała podejrzeń, że to sperma? Normalnie jakby coś się udało tam zagnieździć, chyba bym się posikał ze śmiechu i szczęścia ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować