Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cholerni uchodzcy maja wszystko za darmo

Polecane posty

Gość gość

! Szkoly maja za free ( tutaj w USA) koszty zycia za pol darmo.siedzi taka p***a ze szmata na lbie w domku i kolekcjonuje $ z mojej tax!!!! W szkole mam ich wiele zastanawiam sie ze jak to jest ze ona ma np torebke z coach za 300$ a ja musze sie liczyc bardziej z groszem chociaz uczciwie zarabiam.Ma nowego iPhone jest na uczelni studiuje ksiazki ma samochod ma a ja sie pytam z czego? Skoro ona i jej maz sa na welfare( zapomodze!! kiedys takiej jednej powiedzialam ze to jest obrzydliwe ze przyjezdza tutaj jako uchodzca NIE emigrant tylko uchodzca I zaraz wszystko ma a ja kiedy przylecialam do USA musialam sie dorabiac od zera wszystkiego I nikt mi wtedy NIE pomogl nikt!!!!!!! Gdzie do cholery jest sprawiedliwosc??? Heh, wydela usta w wyrazie" I don't care"!pozatym sa niemile I zle odnosza sie do bialych kobiet!

Gość gość
no i?

Gość gość
Doskonale cie rozumiem tez mam ich dosc

Gość Miss understanding
Uciekali, uciekali, uciekali na osiolku przez pustyni zar jak najdalej jak najdalej jak najdalej...

Gość gość
Ma lepiej opłacalną płacę? Zrób coś, żebyś też miała. Zazdrość jest destrukcyjna ;) Ty jesteś śmierdzącą Polką, białym murzynem :D

Gość gość
*pracę Na serio nikt z was nie ma torebki za $300? Idź i sobie kup.

Gość gość
NIE zazdroszcze takim niczego ja przynajmniej NIE wyciagam lape po darmoche tylko pracuje!!!nie rozumiem dlaczego USA godzi sie na cos takiego??? Po tym co ONI im zrobilli 9/11/2000 mi jeden muzul kiedys powiedzial ze NIE wierzac w jego religie powinnam zostac zabita!!!!!!!

Gość gość
Chodzilo mi o zasady...a torebka byla tylko przykladem!

Gość gość
"Ma lepiej opłacalną płacę" co za debil to pisal lol czytaj anafalbeto ze zrozumieniem!!

Gość gość
9/11? to ty jeszcze wierzysz w te brednie???

Gość gość
Uciekali, uciekali, uciekali na osiolku przez pustyni zar jak najdalej jak najdalej jak najdalej... Hihihi dobre;)

Gość gość
A Ty gosciu nie wierzysz w 9/11 ? Czyli jaka jest Twoja teoria ? , detektyw sie znalazł .

Gość gość
poczytaj troche, ale wiesz nie wiki czy inne gowniane portale. Moze ci sie otworza oczy i jie bedziesz slepo wierzyla w to co ci kladzie do glowy rzad usa

Gość gość
No coz,nie mozna uchodzca byc,ale zawsze mozna pozazdroscic :-D

Gość gość
fakt ze 9/11 to spiek uknuty przez samych amerykanow, ale nie zmienia to faktu ze jest pelno smierdzacych leni, ktorzy pobieraja zasilki na prawo i lewo, maja do tego robote na czarno i smieja sie innym w nos, rozumiem, ze uchodzcy uciekaja ze swoich krajow przed wojna lub kataklizmem ale oni potem nei szanuja nowego kraju ktory im pomaga tylko wysysaja co sie da i chca wprowadzac swoje prawa i obyczaje

Gość gość
socjal niszczy ludzi i zamienia ich w pasożytów.