Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ComeAtMeBroo

Warunki pracy w NL-JOBS

Polecane posty

Gość ComeAtMeBroo

Witam panie i panów, zarejestrowałem się niedawno w biurze nl jobs w Rzeszowie. Czekam na wiadomość kiedy będę mógł wyjechać do pracy bo bardzo mi na tym zależy... Mam kilka pytań i liczę, że osoby pracujące tam gdzie ja mam zamiar w przyszłości lub te które maja jakiekolwiek pojecie o pracy tam mi pomogą na nie odpowiedzieć. 1. Czy to prawda bo spotkałem się z taka opinia, ze do pracy wyjeżdża się bardzo wcześnie i wraca się bardzo późno... W skrócie: "nie ważne czy pracujesz 8 czy 10h ale będziesz musiał czekać na tych którzy pracują 12 aby wrócić do domu jednym transportem..." Martwię się o to dlatego, iż chciałbym także realizować się pod względem pasji którą jest sport a słyszałem, że ktoś wyjeżdżał tam do pracy o 4 rano a wracał o 20 ( maskara?!!) Dlatego jestem ciekawy jak to wygląda ;) 2. Pytam o ogólną atmosferę w miejscu zakwaterowań chociaż towarzystwem się nie zamierzam przejmować( kwestia silnego charakteru ;> ) 3. O wypłacalność. 4. Na ostatnie pytanie zostawiłem to w którym chce spytać o to gdzie najczęściej miasta/miejscowości mieszkają osoby pracujące tam. Liczę na państwa pomoc a raczej chyba pań bo właśnie w tym momencie zorientowałem się, że trafiłem na typowo kobiece forum. Tym lepiej bo z kim jak nie z kobietami mam się dobrze dogadywać ;> Pozdrawiam

Gość Just6yna
pracowałam poprzez tą agencje 2 lat temu( też z Rzeszowa wyjezdżałam) , generalnie całkiem w porządku posrednik, pracowałam poprzez dwóch pośredników i NLa moge polecić w 100%. 1. Wszystko zalezy od miejsca w którym sie pracuje, ja pracowałam na szklarni i był np taki tydzień że do pracy było na 6.30 a wracało się o 18, 19 ale tak było przez kilka dni, poźniej troche luz (tzn praca do 17) no i w następnym tygodniu znowu wiecej pracy. A co do transportu to też wszystko zależy od miejsca pracy, kilka razy zdarzyło sie że trzeba było czekać pół godziny, no może max godzine. 2.Zakwaterowanie, to tak samo loteria, ludzie są różni :) ale tez nigdy nie narzekałam na wspólkoatorów, jeśli człowiek jest elastyczny to umie sie wszędzie dopasować ;) 3. Z kasa nigdy problemów nie miałam, zawsze wszystko na czas i zgodne z faktycznym stanem przepracowanych godzin. 4.Ja miałam to szczęście że mieszkałam w Schiedamie, śliczne miasteczko, praktycznie przedmieścia rotterdamu, cudowne miejsce :) do pracy ok 30 km, ale z zakwaterowaniem tak samo jak z miejscem pracy: loteria :)

Gość ComeAtMeBroo
Mogłabyś mi dać jakieś namiary na kontakt z Tobą? GG lub e-mail bo chciałbym dowiedzieć się trochę więcej ;)

Gość Just6yna
pisz smiało :) just911@tlen.pl