Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

apel do matek - czytelniczek kafeterii - przeczytajcie

Polecane posty

Gość gość

Od niedawna na tym forum powstała wojna matek dotycząca żywienia ich dzieci. Dokładnie dotyczy to matek promujących fast foody i słodycze oraz tzw. eko matek unikających wyżej wymienionych pokarmów. Powstało tu kilka tematów, w których matki z tych dwu opcji zaczęły walczyć ze sobą ale w sposób najgorszy były obrażania się, wulgaryzmy, wyzwiska itp itd. W apogeum mamy dwóch opcji wyzywały się nawet od k***w i dziwek ! :( Przyznam się, że też jestem matką jednej z tych dwóch opcji ( nie będę pisać teraz konkretnie która bo to w tej chwili nie ma znaczenia ) i w ramach tych "dyskusji" też raz poniosły mnie nerwy i nabluzgałam pewnej innej mamie. Potem jak już ostygłam naszły mnie wyrzuty sumienia. Stąd mój dzisiejszy apel do Was Mamy - proszę nie kłóćmy się. Przyjmijmy wszystkie, że intuicja jest najlepszym sposobem na wychowanie dziecka i każda mama wie najlepiej co dla jej dziecka jest najlepsze. Każda mama kocha z całego serca swoje dziecko bezinteresowną miłością, a i dziecko kocha mama bezwarunkowo. Proszę uszanujmy siebie nawzajem, że jedna z nas daje dziecku to czego my nie uznajemy i vice versa. I zaprzestańmy tych kłotni z obrażaniem siebie nawzajem. To taki mój skromny apel do nas wszystkich Mam....

Gość Psy szczekaja .....
jakos nie widze tu slowa przepraszam... :(

Gość gość
dreczyly cie wyrzuty sumienia po "klotni " z obca osoba na kafeterii?? chyba nie masz problemow w zyciu skoro takie sprawy zaprzataja ci glowe

Gość gość
Psy szczekaja ..... jakos nie widze tu slowa przepraszam... smutas.gif tak masz rację... pisałam o wyrzutach sumienia... ale za to, że którąś mamę, która przecież kocha swoje dzieci tylko ma inny styl ich żywienia, obraziłam - przepraszam.

Gość gość
a ja dodała bym apel do mam karmiących swoje dzieci piersią i mm. raz do mam które miały poród sn i cc

Gość gość
ktoś bierze na poważnie te tematy? Niech każdy żywi dziecko jak chce, jeśli szuka porady nie ma sprawy, jeśli nie mam w nosie kto co daje dzieciom, nie moje dzieci, nie moje zmartwienie. Najważniejsze, że daję swoim to co dobre.

Gość gość
czesto wypowiadam sie ( dosc stanowczo) w powyzszych tematach, ale nigdy nie bluzgałami .Przykro, jesli ktokolwiek to robi, nie ma wtedy rzeczowej dyskusji , a przeciez po to jest to forum. Z zasady omijam wpisy z bluzgami ( i z dramatycznymi bykami ortograficznymi) - poniewaz osoby tak piszace nie sa dla mnie autorytetami , ich zdanie sie dla mnie nie liczy.

Gość gość
autorka mądra, ciekawe czy gdyby w realu się te matki spotykaly też by się tak wyzywały ? jednak czy tu na tym forum przyniesie ten temat jakikolwiek skutek,, wątpię..

Gość gość
żeby życie było takie idylliczne...

Gość gość
bla bla bla bla

Gość gość
zgadzam się w 100% skończmy z tym chamstwem na kafeterii !!!!!

Gość gość
a idź w cholerę głupia c*po !!

Gość gość
idea może i piękna ale raczej nie do zrealizowania na takim forum jak kafeteria gdzie nie trzeba mieć nawet nicka zarejestrowanego. Szare myszki, który normalnie boją się głośniej odezwać tutaj mogą pokazać swoje prawdziwe "ja"

Gość gość
jak widać Twoje apele nic tu nie dają bo znów te tematy się pojawiają... eh to już naprawdę jest nudne.

Gość gość
a ja dziś dałam mojej curce frytki i hamburgera, ma niecale 2 lata, ale szamała, jestem z niej dumna:)

Gość gość
A tobie nikt nie dał słownika ortograficznego? :P

Gość gość
fajne, ale co to ma wspólnego z tematem?