Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drogie warszawianki pomóżcie...

Polecane posty

Gość gość

Od października zaczynam studia w Warszawie, tak więc szukam teraz kwatery :) Jakie są moje kryteria: przede wszystkim zależy mi na raczej niskiej cenie i dobrym dojeździe. Reszta... Wiadomo fajnie by było gdyby była też bardzo spokojna, ładna, z idealną infrastrukturą, ale nie można mieć wszystkiego, więc zależy mi przede wszystkim na cenie i dojeździe, Studiować będę na Starówce ;) Co słyszałam... Wola, Bielany, ale czasem też miejsca przy nie tylko metrze (które zazwyczaj są strasznie drogie), ale też SKM- Ursus, Rembertów itp. Aleile w tym prawdy?

Gość gość
spelniam wszystkie warunki, autobus ode mnie bezposrednio na starowke jedzie 35 minut jak nie ma korkow a infrastruktra po prostu super, wszystko ladne nowe swieze, mnostwo polaczen komunikacyjnych ;p ale nie pwowie jaka to dzielnica, bo napisąłas Warszawianki małą literą :P

Gość gość
Bo mieszkańców miast i wsi pisze się małą literą :P Przepraszam, że dopiero teraz, ale musiałam odejść na chwilę, może jeszcze jesteś...? ;)

Gość gość Autorka
Bo mieszkańców miast i wsi się pisze małą ;) Przepraszam, że dopiero teraz, ale musiałam odejść od komputera, ale może jeszcze jesteś? :)

Gość Super Hit Lassecka
klikam z pragi pn Pracuję na Poznańskiej, ale czasem zmieniam rewir to jednak na pradze tanio i blisko, no i studentce łatwiej tu dorobić :p