Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak robicie bitą śmietanę ?

Polecane posty

Gość gość

Dodajecie cukier lub coś innego czy tylko ubijacie śmietanę do deserów ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
slodka naturalna smietana kremowka 36% bez zadnych dodatkow. ale mozesz dodac cukier, jezeli chcesz miec slodszy smak. musi byc bardzo zimna. mikser tez zimny.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
z kremówki 36%, ubijam i dodaje cukru pudru;p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
najpierw ubijacz kremówkę a potem trochę cukru pudru i gotowe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Na 250 ml kremówki ile cukru pudru-pół łyżeczki czy całą ? Tak mniej więcej ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja przepadam za kremówka Jana ma chyba 150 ml, daje 3 płaskie łyzki cukru normalnego - nie pudru, znosze smietan UHT

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
kuzyn pedal twierdzi, ze najlepsza bita smietana tylko ubijana recznie, bez mixera, ma racje?:D (to nie prowo)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×