Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąża czy pomyłka?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, mam mega problem, 25 czerwca uprawiałam z chłopakiem seks, pękła nam gumka moj cykl trwa koło 32 dni czasmi 35.. 2 dni temu zaczęła ze mnie wypływać ciemnobrązowa skąpa wydzielina.. wystraszyłam sie bo nigdy czegoś takiego nie miałam, po czytałam troche na forach i pisali, że najleiej w takim przypadku zrobic test.. no i dzisiaj zrobiłam test i co wyszło ? jedna mega widoczna kreska a druga własnie słabo widoczna.. jestem w ciazy, moge sie juz cieszyć, czy moze to pomyłka ? robiłam test- pre-test

Gość gość
Jesli test ciazowy jest pozytywny i nie masz okresu - to ciaza. Jesli trzeba ci tlumaczyc takie elementarne rzeczy - to ta ciaza jest pomylka. Tak wiec mozesz sie juz cieszyc a twoj chlopak plakac.

Gość gość
Ty mozesz sie juz cieszyc a facet ma "mega problem".

Gość gość
Jesli jest widoczna to jestes w ciąży. Jesli widziałaś ja oczami wyobrazni to nie jestes w ciazy.

Gość Gość342
Ja się zastanawiam skąd w ludziach ta naiwność? Myślisz, że w takim przypadku dziewczyny na forum będą bardziej wiarygodne niż lekarz? Wyszedł wg Ciebie wynik dodatni? To już dziś powinnaś być w drodze do ginekologa żeby się upewnić.

Gość gość
a ten 25 czerwca to który dzień cyklu był? Gdybyś była w ciąży to po 25 dniach druga kreska byłaby tak samo widoczna jak pierwsza a nie "słabo widoczna". Co to w ogóle znaczy słabo widoczna? Albo jest, albo nie ma..