Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Werci

Mamuśki pomocy!

Polecane posty

Gość mama Werci

mam problem z moją 8 miesięczna córcia budzi sie w nocy co 3 godziny;/ czasem chce cos zjesc czasem sie napic i najczesciej idzie dalej spac. ale to jest meczace bo tak wstajemy od poczatku:( dawniej mi to nie przeszkadzało a teraz juz nie moge po 8 miesiacach;/ jak sie w nocy obudzi to zje czasem tak 20-40 ml i spi dalej ale placze dopuki nie wstane do niej. dodam jeszcze ze w dzien mi je ładnie i mleczko i zupki, deserki itp. jest duza ma 73cm i prawie 9 kg. nie wiem co jest powodem tych jej pobudek:9 dodam jeszcze ze miala czas kiedy zaczeła spac po 7-8godzin ale potem zachorowała i całe noce nie spała jak wyzdrowiala wrócilysmy do wstawania co 3godziny. pomożcie co moze byc powodem takiego budzenia sie i co z tym zrobic?

Gość malarz olejny
pediatra ci zastrajkowal?

Gość gość
mój ma 12 miesięcy i nadal się budzi 4-6 razy w nocy

Gość Oj ale łupie
Moja córa ma już ponad trzy lata i powiem Ci że nie takie akcje Cię czekają, spoko to przejściowe a dzidzia rozwija się jak należy, ja dałem rade sam to i wy dwoje dacie, pzdr samotny tata:-)

Gość mama Werci
pediatra powiedział ze widocznie tak juz bedzie miala

Gość mama Werci
pediatra powiedział ze widocznie tak ma i wkoncu samej sie jej to ustabilizuje. Samotny tato, ja w sumie tez ciagle sama, nikt mi nie pomaga (mąż ciągle w pracy) i po 8 miesiacach juz troche zmeczona jestm tymi ciągłymi "pobudkami". zwłaszcza jak słysze opinie innych mam mówiących "moje to spi od 21 do 7"

Gość gość
jej , widze ze mam szczescie. Mam prawie 4 miesiecznego synka (moje drugie dziecko) i od poczatku mam raj w nocy. było juz 3 razy ze przespal cala noc.a tak wstaje raz lub dwa maks 3 jak wcesnie sie polozy na noc. w nocy je i sppi. czasem sa maratony ze kolysac trzeba godzine w nocy , ale z córką mielismy horror w nocy a więc uważam że synek jest bardzo grzeczniutki :)

Gość mama Werci
jak myslicie czemu ona sie tak budzi jesli nie jest za bardzo głodna? robic cos z tym czy poprostu czekac az sama sie nauczy spac całe noce?