Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliana12345

miłość? fascynacja? co o tym myśleć?

Polecane posty

Gość Liliana12345

Hej wszystkim. Mam 20 lat, jakieś pół roku temu poznałam faceta w internecie. Nie uważam żeby to było dziecinne, nikt nokogo nie szukał, samo wyszło, przecież tak się zdarza :) Przegadaliśmy setki godzin, rozmawialiśmy na skype często, i nadal tak jest. Od samego początku coś ciągnęło nas ku sobie, znaleźliśmy masę wspólnych, łączących nas rzeczy, tematów. Kiedy rozmawiamy, piszemy czuję się naprawdę szczęśliwa, on też, widać to ;) po za tym piszemy smsy, rozmawiamy przez telefon, nawet pisze czasem o mnie różne wiersze itp. Coś w rodzaju pamiętnika. Tylko jedna rzecz mnie martwi... bo dzieli nas kawałek kilometrów, ale nie z rzędu tysięcy tylko skromnych dwóch setek. Chłopak pracuje, często jest zajęty, jednak zawsze znajdzie chwilę żeby poświęcić ją dla mnie. Chciałabym się z nim zobaczyć, sądzę że on też, ale praca i odległość za bardzo na to nie pozwala. NIe chcę wymuszać, ale czasem nachodzą mnie myśli że po prostu nie chce. A pozniej zadaje sobie pytanie: więc po co marnowałby na mnie tyle czasu, ciepłych słów, tworzenia wierszy, pisania tekstów gdyby nie chciał? a mówi że mu zależy... Co o tym myśleć?

Gość gość
może w realu kogoś ma a pisanie z Tobą jest miłą odskoczną

Gość Liliana12345
w wolnych chwilach wybieram sie w podroz do osiedlowego smietnika i spowrotem... uwielbiam poznawanie swiata :classic_cool:

Gość Liliana12345
tamten do góry się podszywa. Nie sądzę żeby kogoś miał, bo może to głupi dowód, ale nie ukrywa niczego na facebooku, tam też nie szczędzi czasem napisać czegoś czego nie pisze się wszystkim dziewczynom, a raczej tej jednej. A jeśli inne coś napiszą to zawsze odpisze coś, z czego wynika że jest "zajęty" mną. Po za tym nasi bracia bardzo się lubią, mają wspolne zainteresowania, jego mama także mnie zna, rozmawiałam z nią 'przy okazji" ;)