Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy jakie krzesełko do karmienia polecacie a jakie nie ?

Polecane posty

Gość gość

moja córeczka skończyła niedawno pół roku, zamierzam kupić jej krzesełko do karmienia, Chciałabym żeby było wygodne i dla mnie i dla niej, zastanawiam się nad krzeselkiem firmy Fisher Price model 2013 tutaj link: http://allegro.pl/fisher-price-krzeselko-do-karmienia-model-2013-i3377207390.html Dlatego chciałabym skorzystać z Waszego doświadczenia drogie Mamy, podzielcie się swoimi opiniami, które krzesełko możecie polecić a które stanowczo odradzacie :)

Przyłączam się do pytania :) też się zastanawiam nad takim fotelikiem do karmienia, chociaż my mamy leżaczek bujaczek (też fp) i na razie karmimy synka w nim (ma 5 m i jeszcze nie siedzi), więc zastanawiam się czy takie krzesełko nam się w ogóle przyda?boję się, że jak dziecko będzie starsze to w nim "nie wysiedzi".

Gość gość
podbijam. naprawdę żadna mama się nie wypowie?

Gość gość
My mamy takie bez bajerów ikea antilop, łatwo się czyści, zajmuje mało miejsca, łatwo je rozmontować i gdzieś przewieźć, niedrogie. Jak za twardo pupę to można kupić wkładkę albo podłożyć kocyk.

Nina84 jakbym czytała o sobie :) też mam synka, który skończył juz 5 miesięcy, też mamy leżaczek bujaczek FP i na razie w tym go karmię, ale do karmienia jest niewygodny bo synek się w nim buja ( wiadomo bujaczek ). dlatego chcę już kupić krzesełko, a że z bujaczka jestem zadowolona więc zastanawiam się też jak autorka nad firmą FP

ja mam leżaczek, matę i karuzelę z fp i ze wszystkiego jestem mega zadowolona :)

Gość alizzee
ja mam z firmy kids play, podobne do tego baby max co ktoś o nim napisał, mała ma 15 miesięcy i lubi w nim przebywać, używamy od kiedy mała skończyła 6 miesięcy

Gość mama dwóch dziewczynek
Ja mam chicco polly takie wielofunkcyjne, drogie było ale bardzo funkcjonalne i córka do dziś korzysta a ma 2,5 roku.

przeglądałam mnóstwo różnych modeli, a większość z nich ma materiał PCV więc dla mnie od razu odpada, może i wygodne bo łatwo wyczyścić z tego jedzenie ale w ogóle nie przepuszcza powietrza, nie wyobrażam sobie sama siedzieć na krześle z takim materiale, a co dopiero posadzić w nim takiego Malucha szczególnie w gorące dni,a do tego jeszcze pupka "kisi" się w pieluszce. Tak więc z tapicerką materiałową znalazłam Baby Love i Apollo Sun i któryś z tych kupię.

Tez mnie te "napuchniete plastikowe tapicerki" przerazaja. Ale materialowe trzeba pewnie codziennie prac. Podoba mi sie ta opcja z ikei,one sa jeszcze dostepne? Bo tak na szybko wygooglowalam i rzucila mi sie informacja sprzed roku o ich wycofywaniu ze wzgledu na niesprawny pasek.

Gość gość
Ikea wymieniała tylko część partii. Krzesełka cały czas są dostępne. My pasa i tak nie używamy, a mała nie kombinuje, siedzi grzecznie, zresztą nie zostawiamy jej samej w krzesełku.

właśnie podejrzewam, że trzeba by często prać więc pewnie będę zakładać pieluszkę flanelową bo tetra zaraz by coś przepuściła.