Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O URODZIE FACETÓW-OPINIE KOBIET

Polecane posty

Gość gość

czemu zawsze na topikach o urodzie kobiety piszą ze zdążają się mieszane pary (on brzydki/ona ładna albo ona brzydka on ładny) skoro ja widziałem tylko przypadki ze albo są tak samo atrakcyjni albo to facet był ten ładniejszy. wynika to pewnie z faktu ze to facet zdobywa kobietę i to wy macie możliwość wybierania. zauważyłem tez ze w mniemaniu kobiet kryteria ,,ładna,, i przeciętna są znacznie niżej zawieszone niż u mężczyzn i tak za ładna dziewczynę uważa się/jest uważana dziewczyna przeciętna - natomiast facet przeciętny to ten atrakcyjny - wyróżniający się uroda z tłumu . nie twierdze ze to cos złego tylko dziwi mnie ten samo idealizm jakoby kobiety nie patrzyła wygląd. i tak oczywiście w waszej świadomości jest wiele par ze niby ona jest ładna a on brzydki-a w rzeczywistości są tak samo atrakcyjni

Gość dziś na pomarańczowo
brednie bez sensu. jedyne, co wyczytałam, to że kobiety i mężczyźni inaczej postrzegają urodę damską. i to jest prawda. kobiety wie i widzi, która jest ładna, odróżnia naturalną urodę od kompletnego podrasowania. facet natomiast za ładną uzna tylko wypacykowaną panienkę, na widok której gacie mu się same rozpinają.

Gość gość
''facet natomiast za ładną uzna tylko wypacykowaną panienkę, na widok której gacie mu się same rozpinają.'' nigdzie tego nie napisałem sama sobie wmawiasz-nie każdemu facetowi podoba się tapeta-wielu facetów ona odrzuca natomiast pisałem o tym ze kryteria faceta ładnego czy nawet przeciętnego są o wiele wyżej przez kobiety podniesione-poza tym praktycznie nie ma par gdzie ona jest ładna a on brzydki - to po prostu kobiety maja zwykle zawyżone wymagania, ocenianie urody przez co para np. przeciętniaków to według kobiet para ładnej kobiety i brzydkiego faceta,

Gość gość
takiej głupoty dawno nie czytałam .....to co wymyślił autor chyba sam do końca nie przemyślał co pisze Ty gości chyba sam jesteś gej skoro tak idealizujesz urodę mężczyzn Wiesz sorry za prawdę ale kobiety raczej bardziej dbają o siebie i może stąd wniosek że częściej kobieta jest tą stroną ładniejszą w związku a mężczyzna brzydszą .. Zresztą określenie płeć piękna ma swe znaczenie Jesteś płeć brzydka i nie ma co mówić na ten temat

Gość gość
potwierdzam to co napisała któraś pani że kobiety bardziej realnie i dokładnie ocenią urodę innej kobiety bo kobiety wiedzą co znaczy wypacykowana , podrasowana i naturalna uroda ... a większość mężczyzn może ocenia nie tyle ten makijaż co raczej tyłek i biust ..i stąd taka rozbieżność w ocenie ..... Mężczyzna ocenia kobiety z pozycji samca [ definicja biologiczna ] a kobiety oceniają kobiety na swój sposób ..czyli rysy twarzy uroda ogólna , sylwetka , itp........

Gość gość
''gość takiej głupoty dawno nie czytałam .....to co wymyślił autor'' o-ja-pierdziele wy naprawdę nie wiecie o co tu chodzi po prostu kobieta przeciętna jest tak samo oceniana za atrakcyjna jak piękny facet stad nie mamy par gdzie ona jest od niego ładniejsza a co najwyżej równa -natomiast każda twierdzi ze facet jest jej przeciętny/brzydki po prostu bajki o tym zer któraś z was ma faceta brzydala to sobie w tyłek wsadzie bo pewnie to przeciętny a nie brzydki facet

Gość gość
,jh,hj,

Gość gość
biub

Gość gość
P*********e od rzeczy, facet prędzej zaakceptuje niedoskonałości w budowie, te cycki czy tyłek niż mordę która go odrzuca i nie wzbudza sympatii, wtedy najlepsza d**a nie pomoże 😠

Gość gość
Czytałem gdzieś wyniki badań, w których to kazano kobietom i mężczyznom ocenić urodę osób przeciwnej płci na zdjęciach.Dałbym do nich linka, ale to było na jakimś zagranicznym forum o psychologii i nie chce mi się szukać, bo jestem leniwy:( Proszę przeczytać do końca, zanim wydacie swój osąd, ponieważ w obu dzieją się ciekawe rzeczy. Wyniki wyglądały mniej więcej tak: -mężczyzni ocenili dużo bardziej obiektywnie, większość kobiet została oceniona na przeciętne, niewiele na bardzo brzydkie/bardzo ładne, czyli ze statystyki - jak najbardziej poprawnie -kobiety natomiast oceniały większość mężczyzn na brzydkich bądź bardzo brzydkich, mało na przeciętnych i tylko nieliczne okazy zostały ocenione na przystojne. Wydawałoby się, że mężczyźni są bardziej tolerancyjni, ale...no właśnie. Otóż jeśli jakiś mężczyzna uzna kobietę za przeciętną, 9/10 kolejnych prawdopodobnie oceni tak samo. U kobiet natomiast te wahania są BARDZO duże. Co dla jednej może być brzydkim mężczyzną dla innej będzie przystojnym. Nie ma tutaj w zasadzie żadnych reguł. Oczywiście są jakieś wylansowane przez media kanony urody, nie przeczę, że nie i spora grupa dziewoj bez własnego zdania będzie za nimi podążać. Niemniej, wnioski: Jeśli jesteś przecietnie wyglądającym mężczyzną musisz szukać kobiety, której podoba się twoja uroda - statystycznie jakaś się znajdzie, prędzej bądź później. Jeśli jesteś przecietnie wyglądająca kobietą, cóż...Też w końcu ten 10-ty też się znajdzie:) I finalna konkluzja - wszyscy jesteście completely full of s**t. I życzę miłego dnia, a co!

Gość gość
Uroda faceta wynika ze sposobu Jego bycia,nie ma ram które mogą określić to co będzie atutem w waszym wypadku.Za każdym razem jest to coś innego,od Was panowie zależy co to będzie.Doskonalcie się.

Gościu z 4 :53 100% zgoda . Nie to ładne co ładne tylko to co się komu podoba .

Gość gość
kobiety oceniają facetów tak: brzydki - nieczłowiek przeciętny - brzydki człowiek przystojny - ujdzie super przystojny/atrakcyjny - fajny facet/ może być x Faceci oceniają kobiety: brzydka - niekoniecznie teraz ale jak nic nie będzie to ok przeciętne - ujdzie/ fajna piękna - fart od losu super piękna/atrakcyjna - marzenie ściętej głowy