Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasna :(

szczerosc w zwiazku

Polecane posty

Hej wszystkim!! Chcialambym poznac wasze opinie i doswiadczenia na temat szczerości w związku... siedze właśnie teraz sama w domu i czekam na chłopaka który powinien być juz dawno temu w domu bo rano wyszedł chyba przed 6 i do tej pory go nie ma, dzwonilam do niego kilka razy i pytalam gdzie on jest i za kazdym razem mowil cos innego :( przed ostatnim razem jak dzwonilam to powiedział ze jest pod blokiem i parkuje samochód i jak zadzwonilam po jakichś 15 min. To powiedział ze jest i znajomych ale nie chciał powiedziec i których, jesteśmy razem 2 lata i znam wiekszasc jego znajomych... czemu on nie jest ze mna szczery?? Rozmawiałam z min o tym aby byl ze mna szczery nawet jesli mialo to być cos zlego i wczesniej mowil szczerze i wg ale teraz jest od nowa to samo i was tez tak sie zdarza albo zdarzało? ?

Gość madra glowa
wiesz, absurdalna sytuacja. Jesteście tak długo, mieszkacie razem, on Cie okłamuje a Ty tak spokojnie? Chyba ze kombinuje jakąś niespodziankę to wtedy rozumiem. A jeśli nie- tu nie chodzi o szczerość, tylko o to, że ma Cie gdzieś. Niestety.

Gość usta lenia
do szczerosci trzeba dorosnac

Gość harnaś69
Szykuje Ci mega niespodzianke, zobaczysz;)

Gość gość
Jezeli nie ufasz mu tetaz to po co sie meczysz? Pozniej brdzie gorzej a ty bedziesz tylko cierpiec i rozmyslac gdzir jest. Ja

Gość juz mama
niestety popieram post z 23:39:(

Gość juz mama
tzn 23: 29:)

Gość myslę o moich dzieciach
ech,okłamywał mnie latami i mąż i facet w którym sie pozniej zakochałam,nie ufam zadnemu z nich,męza nawet juz sie o nic nie pytam bo i tak wiem ze nie mowi prawdy

Tu nie chodzi juz o mnie jak o nasze 5cio tyg. Dziecko bo one jest teraz najwazniejsze

Gość Anthony the Mello
prawda jest jak dupa - kazdy ma wlasna podobno :classic_cool: