Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złote żabsko

Polska pod rządami Nowej Prawicy

Polecane posty

Gość baranekk
nie pertol i nie unikaj odpowiedzi i nie udawaj faryzejsko oburzonego ponoć katolika połykajacego mięso w piątek i chwalacego antykoncepcję i swobodne stosunki przedmałżeński oni nas poloczki - my ich czosnki podaj lepiej te fakty o kwestionowaniu holokastu choćby przez Michalkiewicza oszczerco

Gość XPMaximusP
pan Rydzyk jest biznesmenem, który wykorzystuje pozycje kościoła katolickiego w Polsce. A jako, że pracowałem w Stoczni Gdańskiej, pamiętam, akcję zbierania świadectw udziałowych, i cegiełek z których stoczniowcy, zobaczyli "figę z makiem", a pan Król współpracownik zagrał na giełdzie wykupując akcję firmy, która bankrutowała i taki uczciwy jest ten ojczulek

Gość XPMaximusP
tylko dlaczego wyrzucili go na zbity ryj z Niemiec???????

Gość baranekk
normalnie dostałbyś w realu w pryszczatą mordkę za oszczerstwa , a tak mogę tylko powiedzieć , ze takiej zakłamanej gnidy jak ty , to już dawno na kafeteri nie było dziwne , ze dialogują niektorzy z tobą , chociaż zaczynasz w******ć coraz wiecej tutaj normalnych osób :O

Gość gość
świadectwo wystawił Jaruzelskiemu nie byle kto – prawa ręka Stalina i współsygnatariusz IV rozbioru Polski z 23.08.1939 r. – Wiaczesław Mołotow. Dożył prawie 100 lat, a w swych (zupełnie w Polsce nieznanych) pamiętnikach pisał: "W ostatnich kilku latach wielkim naszym osiągnięciem, naszym, to jest komunistów, było pojawienie się dwóch ludzi. Pierwszą przyjemną niespodzianką był Andropow (…). Drugi człowiek to Jaruzelski. Ja, na przykład, nigdy wcześniej nie słyszałem takiego nazwiska, zanim nie ujrzałem go w roli pierwszego sekretarza" – wspomina sędziwy Mołotow. Po czym stwierdza, dosłownie komentując wprowadzenie stanu wojennego w Polsce: "Bolszewików było wśród Polaków niewielu. Jaruzelski nas wyręczył".

Gość XPMaximusP
no pożycz mu kasę bo jest biedny i nie ma kasy by zapłacić , karę za nielegalną zbiórkę na Stocznię Gdańską, jak Sobecka

Gość gość
za prawdę go wyrzucili z Niemiec

Baranekk dobrze pisze. Jakież to oszołomskie postulaty? Tak prosty system podatkowy, że uczeń po podstawówce by go opanował? Otwarcie firmy w góra tydzień? Wy już chyba samodzielnie nie myślicie.

Gość XPMaximusP
baranek, jeśli to do mnie to radzę czytać Gazetę Wyborczą, a nie Nasz Dziennik

Gość baranekk
NP ma rzeczywiscie realne szanse współrzadzenia a pożniej rządzenia ...ale najpierw trzeba ją stworzyć , bo to co jest to są jedynie popłuczyny po systemie dotowania partii dostajacych sie do władzy a elektorat ma - 35 - 40 % nie wie na kogo ma głosować , a lewizne raczej nie chce

Gość baranekk
ty jesteś tak głupi , że rzeczywiście twoje korzenie koszerne muszą być na tyle silne , że masz tylko samych żydów w głowie i ich holokaust mnie interesują sprawy polskie , a nie żydowsie

Gość alfonso alfonsini
ktos to tutaj jeszcze czyta ? , czyli GW ?

Gość Parker
Ten scenariusz może niedługo się ziścić.