Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćradek

Odeszłaby, gdyby miała szansę...

Polecane posty

Gość gośćradek

Zawsze znajdzie się facet, czy to bardziej zamożny, czy ciekawszy, czy po prostu atrakcyjniejszy fizycznie. I jak jest z dziewczynami w tej kwestii, którym taki "lepszy" się spodoba - czy odeszłaby od obecnego partnera, gdyby mogła, ale wie, że nie może, bo tamten ma inne, być może atrakcyjniejsze od niej? Kiedyś zapytałem dziewczynę o jednego faceta czy jej się podoba i odpowiedziała, że niestety nie wie o jej istnieniu. Byłem z nią bardzo krótko. Chciała wg Was dać mi do zrozumienia, że nie jestem taki fajny dla niej czy tak naprawdę dziewczyna zostaje często przy jednym facecie, bo u lepszego nie ma szans?

Gość gośćradek
Nie żebym miał niską samoocenę, ale dobrze wiem, że są lepsi. I dlatego mam żyć w przekonaniu, że moja dziewczyna odeszłaby do takiego, czy są takie, którym uparcie podoba się jeden typ i nie zmienią go na inny?

Gość gość
Szanująca się kobieta w związku nie szuka szansy u innego,nawet jeśli"konkurent"wydaje się lepszą partią pod jakimkolwiek względem.

Gość gośćradek
To jest takie nasze męskie tłumaczenie. Ale podświadomie ciągnie ją do niego, tylko dla dobrego wizerunku nie odchodzi.