Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjdsbhjfb

pomocy co tojest?

Polecane posty

Gość kjdsbhjfb

29.06 odbylam stosunek poczym po 5 dniach dostalam miesiaczke... 2o dni od zaczecia tego cyklu ponownie dostalam miesiaczke, mniejwiecej 12-14 dni od okresu wypadla mi owulacja wszytsko w srodku mialam opuchniete ale od tego ostatniego krawienia caly czas mam bole brzucha jak na okres ale go nie ma! dzisiaj mial przyjsc i nie ma! robilam 2 dni temu test w srodku dnia bo jesli jestem w ciazy to w jakims 7tyg i myslalam ze juz wyjdzie nie koniecznie z porannnego moczu, test wyszedl negatywny ja jednak czuje uczucie ciezkosci i teraz lekko zaczynaja mnie bolec sutki gdy je dotykam! sluz mam bialy i wodnisty a mocz zolty.. czy to ciaza?

Gość gość
"29.06 odbylam stosunek poczym po 5 dniach dostalam miesiaczke..." Czyli 4. lipca. " 2o dni od zaczecia tego cyklu ponownie dostalam miesiaczke" Czyli 24.lipca, którego jeszcze nie było. " mniejwiecej 12-14 dni od okresu wypadla mi owulacja" Skąd wiesz?

Gość kjdsbhjfb
nie przepraszam 29.05 odbyl sie stosunek a miesiaczka przyszla 4.06 male sprostowanie

Gość gość
A kiedy była ta Twoja rzekoma owulacja?

Gość kjdsbhjfb
no jesli krwawienie bylo 23.o6 to odliczajac plus minus 12-14 dni i jest owulacja dzis jest 20 powinna przyjsc @ a nie ma.. zwariuje.. test negatywny robiony w dzien

Gość kjdsbhjfb
pewnie juz sie pogubilas. 29.05 kochalam sie 4.06 dostalam okres... potem 23 znowu okres teraz jest 20 i powiinien byc a nie ma. test negatywny robiony w dzien.. ale te 6 dni przed okresem to nie plodne wiec szanse sa znikome tak?

Gość gość
Ale.dlaczego odliczasz te 12-14 dni? Poprzedni Twoj cykl trwal 20 dni, wiec owulacje mialas ok. 6 dnia od początku miesiączki. Dlaczego uważasz, ze dzisiaj powinna przyjsc miesiaczka/

Gość kjdsbhjfb
bo miesiaczki zawsze mialam regularne potem bardzo sie stresowalam tym stosunkiem i @ przyszla 8 dni za wczesnie... wiec jesli moj cykl teraz trwalby 20 dni to i tak miesiaczka powinna juz byc zakladajac tez ze cykl trwa 28 dni jak wczesniej powinna byc dzisiaj... a ja te 12 dni od ostatniego krwawienia mam caly czas bole podbrzusza jak na miesiaczke tylko mocne

Gość gość
Miesiaczka moze się opóźnić nawet dwa tygodnie, wiec poczekaj. Jesli spozni się dwa tygodnie to idź do ginekologa. Może masz zaburzenia hormonalne.

Gość kjdsbhjfb
ale mi sie nigdy tak nie opozniala zawsze bylo wszystko ok. ale czy to moze byc ciaza? czytalam ze 6 dni przed okresem sa marne szanse na zajscie w ciaze.. tym bardziej ze po 5 dniach od stosunku miesiaczka byla obfita. a test robiony w dzien zakladajac ze jestem w okolo 7tyg ciazy powinien byc pozytywny?

Gość kjdsbhjfb
w sumie to bylo ok 4 rano takze nie wiem czy uznac ze odbylo sie to 29.czy 30..

Gość gość
masz uczucie ciezkosci i myslisz ze jestes w ciazy ? :-D padlam

Gość kjdsbhjfb
czuje sie taka pelna i chce mi sie wymiotowac ale nie wymiotuje.. i caly czas mam bole podbrzusza jak na miesiaczke ale jej nie ma od osttaniego krwawienia to trwa