Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka skakanka 2345

Jak zinterpretować zaczepkę na fejsie?

Polecane posty

Gość anka skakanka 2345

Otóż jakoś tak się złożyło, że nigdy nikt mnie nei zaczepiał na facebooku, jednakże 2 dni temu zaczepił mnie ktoś z pracy. Otóż jest to duża firma i znam wiele osób z którymi rozmawiam, żartuję - są to i mężczyzni i kobiety ale od jakiegos czasu zauważyłam ze przygląda mi sie ktos z innego departamentu. Widzimy się może z 2, 3 czary razy dzieniie i jestesmy tylko na dzien dobry. Nigdy o niczym nie rozmawialiśmy, jednak ewidentnie czuję, że coś tak między nami.. hmm.. jerst inaczej niż z resztą :) A w ogóle zaskoczyło mnie to że mnie znalazł bo nie mamy wspólnych znajomych, a też moje imie i nazwisko jest dość trudno, więc nie wiem jak to wyszperał.. chyba że w systemie w pracy.. No właśnie i co z tą zaczepką a dodam, że nie mam 18 lat tylko nieco więcej :)

Gość anka skakanka 2345
wczoraj ewidentnie udawałąm, że nic mnie to nie ruszyło.. ale dzisiaj już się słodko uśmiechaliśmy do siebie w pewnym momencie. No i kusi mnie zeby odpowiedziec na zaczepke, ale może jeszcze trochę poczekać...z 2, 3 dni do wtorku, po pracy.

Gość przyszedl tesc
a interpretuj jak chcesz co ja wrozka jestem moze mu papieru toaletowego zabraklo

Gość anka skakanka 2345
hah, o papierze nic nie wspominał ;P

Gość przyszly tesc
moja zona tez nie wspominala ze bedzie sie kurwic z kazdym napotkanym jak ja bede w pracy :classic_cool:

Gość anka skakanka 2345
to masz problem :)

Gość gość
zalezy co o byla za zaczepka..

Gość gość
to znaczy ze chce uprawiac z toba seks

Gość gość
hahahahahaha

Gość anka skakanka 2345
pytam, bo nie wiem jak sie taka zaczepke intrpretuje.. hihi w dzisiejszych czasach..

Gość doświadczona2
dziewczyno on chce cię w******ć i tyle a potem będzie mówieł o tobie w pracy ta "suka"... dorośnij.

Gość anka skakanka 2345
ee.. no bez przesady to chyba n9ie sredniowiecze..

Gość anka skakanka 2345
a moze i racja.. hmm.. czekalam kilka dni i dzisiaj oidpyknelam zaczepke.. chyba zaluje przez was :/ a moze to fajny koles..zobaczymy

Gość gość
iiiopu

Gość doświadczona2
a czym się różniło średniowiecze od dzisiejszych czasów w kontaktach damsko-męskich... przecież facetom nie chodzi o to co tam masz w tej swojej główce jeszcze młodej tylko jak wąską masz c*pkę i jak będziesz wzdychała jak będzie w ciebie wchodził...

Gość gość
"zaczepię, może p******m"

Gość anka skakanka 2345
mialam na mysli, ze sie zmienilo pod wzgledem zwiazkow otwartych chociazby.. dzisiaj zeby kogos nazwac suka niekoniecznie musi ona sypiac z facetami, a poza tym nie o to chodzi. tylko o zaczepke na fejsie.. Z reszta na moje to jak ktos lubi to nie spi codziennie z innym byle drugiemu krzywdyu nie robil :D

Gość anka skakanka 2345
doswiadczona.. a nie pomyslalas ze mio moze tez o to chiodzi? caly czas uwazasz ze kobiety to do kuchni tylko?

Gość anka skakanka 2345
jezeli ktos uwaza ze miejsce kobiety jest w kuchni, najprawdopodobniej nigdy nie sprobowal/a tego co potrafi w sypialni :P Tylko czy po takiej zaczepce to sie mozna czegos spodziewac... A tak na marginesie doswiadczona ile masz lat?

Gość martulas
dziewczyno ja miałam więcej razy huja w c***e niż ty jadłaś kotleta i o facetach wiem więcej niż cała twoja rodzina.... ale ty jesteś głupiutka jeszcze

Gość ww martwym punkcie
pieprzysz farmazony doswiadczona. Klepiesz od rzeczy i widzisz jedna strone medalu..

Gość Engelsborn86
ma rację dzieciaki jak nie wiecie w co sie gra to po co się wypowiadacie?

Gość ww martwym punkcie
pieprzysz farmazony doswiadczona. Klepiesz od rzeczy i widzisz jedna strone medalu.. Zreszta to dobrze tylko czekac.. a bedzie romans :)

Gość ww martwym punkcie
engelsborn a to do kogo?

Gość Engelsborn86
do Ciebie, jak tutaj ktoś napisze prawdę tak jak teraz "doświadczona2" to od razu jest źle ... ma rację - dorosły facet nie chce niczego innego od takiej gówniary która ma 18 lat nic innego jak sexu i to też na krótką metę

Gość ww martwym punkcie
haha... ale ja nie napisalam ze mam 18. |Czytajcie ze zrozumieniem jak juz chcecie komentowac. Napisalam, ze nie mam juz 18 lat.. A on jest gdzies w moim wieku moze z 3 lata starszy..

Gość ww martwym punkcie
i gdyby ktos nazwal mnie guwniara .. uwierz mi uznalabym to za komplement ;)

Gość Engelsborn86
a pytania zadajesz jak 12 latka ... bez odbioru

Gość ww martwym punkcie
na anonimowym forum chyba nikt mi nie zabroni :) Ok to zmieniam schemat.. czy zdarzyl sie Wam romans w pracy i jak to sie skonczylo? Nie skonczylo? :)