Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znow klotnia o wyjazd z mezem.

Polecane posty

Gość gość

Z tym czlowiekiem wogole nie da sie dogadac. Patrzy tylko na siebie. Jechac dzis o 16 po to by jutro o 14 wracam niechce jecach na tak krotko. A jak mowie zeby przelozyc to na inny termin to nie. to niech jedzie sam.

Gość gość
up

Gość wrwrrrr
A gdzie jedziecie i jak długo tam się jedzie?

Gość gość
do tescia na imieniny. pociagiem ponad 2,5 h. i potem samochodem 20 km.

Gość gość
To Ty myślisz tylko o sobie.

Gość gość
lepiej siedzieć w domu cały czas... pokłóć się z nim, postaw na swoim, na pewno pozytywnie to wpłynie na Wasze relacje...

Gość wrwrrrr
Do ojca swojego chce jechać. Nawet gdybym miała 5 godz pociągiem to bym pojechała z nim. Ogarnia się baba!

Gość gość
i tak sie nie dogaujemy. jeszzce mowil ze moze uda mu sie poniedzialek wziac wolny. to super ucieszylam sie, niby tak mu szef mowil ale dzis zmienil szef zdanie i ma byc w poniedzialek. co chwile jakas zmiana. mielismy rano o 6 jechac ale musial isc do pracy nie dawno wrocil. i pol dnia w plecy.

Gość wrwrrrr
Ale to jego wina, ze musiał iść do pracy? Ma rzucić wszystko bo ty tak chcesz? A i tak pewnie masz wiecznie focha, co?

Gość gość
nie mowie ze ma rzucac.tylko mowilam mu ze moze jak bedzie mial luzniej w pracy to wtedy by wzial wolna sobote i pojechac na cale 2 dni. ale nie.

Gość gość
nie cchce mi sie jechac na chwile. Jak zajedziemy bedzie juz ok.19. goscie juz beda. czas szybko zleci rano sie wstanie juz ise nie obejrze i trzebw wracac. a ja chce sobie odpoczac. gdzies wyjsc tylko ze swoim a babcia by sie dzieckiem zajela. bo tutaj nigdzie sami nie wychodzimy. czy to dziwne ze chce troszke czasu z mezem spedzic.

Gość gość
ale to są imieniny jego ojca, dziewczyno! Ty chciałabyś żeby Twoje dziecko Cię olewało, małżeństwo do czegoś zobowiązuje i to wchodzi w skład "minimum"

Gość gość
Tak,dziwne. Bo on chce spedzic czas ze swoimi rodzicami.

Gość gość
ale mi cos imieniny.

Gość gość
masz 56 weekendów, to daruj sobie ten jeden, bo foc***esz jak małą dziewczynka... co za ludzie tylko JA, JA i JA...

Gość wrwrrrr
To zadzwoń do teścia i powiedz by przełożył imieniny na ten dzień kiedy TOBIE BĘDZIE PASOWAĆ, bo teraz ci się nie opłaca przyjeżdżać.

Gość gość
co za jebnieta baba :-O

Gość gość
autorko jestes paskudna egoistka, myslisz tylko o swojej d***e Twój maz ma 100% racji

Gość gość
8/10 :)

Gość gość
za kazdym razem mam sie poswiecac i jedzic?????? gdybysmy mieli samochod to nic bym nie mowila. wrocilisbysmy sobie jutro wieczorem bylo by super. a tak na chwile i wracac. nie chce tak.

Gość wrwrrrr
To kup samochód. Są taksówki też.

Gość gość
ja tu żadnej winy męża nie widze tylko twoją , ma byc tak jak sobie ty zaplanowałaś bo inaczej foch i jeszcze na męża nadajesz ? A w tym pociągu to nie bedziecie razem ? Facet oddychac pewnie nie może bo tak go sobą oplatasz jak bluszcz

Gość gość
EGOISTKA!!!

Gość gość
weź, nie popłacz się tylko...

Gość gość
jedyna odskocznia od codziennosci jest wyjazd do tesciow na wies. dziwicie sie mnie ze chce wiecej tam czasu spedzic. bo tam odpoczywam. i corka jest szczesliwa i niechce wracac do domu.

Gość gość
no olej idiotko rodzine meza bo samochodu nie macie.. zenada, poza tym to zadne poswiecenie z Twojej strony, to normalne w małżeństwie, zebys sie nie zdziwiła jak maz Cie w koncu kopnie w d*pe

Gość gość
ja p*****le to jak nie chcesz "tak" to siedz na d***e sama , mąż niech jedzie odpocznie przynajmniej od twoich pretensji i dąsów , domyslam się że ty nie pracujesz tylko mąż i on jakoś ma siłę jechac i nie robi problemu tylko ty się zachowujesz jak księżniczka

Gość gość
ale co chwile zmiana byla. raz ze jedziemy rano potem popoludniu z mozliwoscia wolnego poniedzialku. ucieszylam sie a dzis wraca i mowi ale nie dostalem wolnego poniedzialku.

Gość gość
od ponad miesiaca tez mowimy zeby przyjechali i jakos im nie podrodze.

Gość gość
To de tam zostań nawet i do końca wakacji. A maz wróci do pracy. Nie rozumiesz, że Ty caly czas piszesz JA CHCĘ, JA CHCĘ, JA CHCĘ.