Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

glodowka

Polecane posty

Gość gość

witam mam 13 lat i 60 kilo i wlasnie zaczynam 7 dniowa glodowke wlasnie ide do gimnazjum i wiecie nowe znajomosci chlopcy7 i nie chce wygladac jakb pyza i nosic szerokie ciuchy wiec zapraszam do 7 dniowej glodowkibedziemy sie wspierac itp :) mam zamiar 2 tygodnie po glodowce znowa ja zastosowac ale treaz przedluze ja do 10 dni zapraszaqm

Gość kkarinna
Spoko mialam zaczac jutro ale moge dzis to. Zaczynamy :-)

Gość PCOSka
dziecko zemdlejesz 2 dnia. głodówki dłuższe niż jeden dzień/ raz na tydzień są niezdrowe, mało tego, to co schudniesz przez tą głodówkę (o ile nie trafisz w międzyczasie na pogotowie) zaraz wróci do ciebie i utyjesz więcej niż ważysz (efekt jojo). więcej osiągniesz ćwiczeniami i dietą niskokaloryczną i niskotłuszczową.

Gość gość
Walczenz nadwaga od jakichs 2 lat i juz mam dosc docinek ze strony rowiesnikow ty jestes pewnie dorosla i tego nie zrozumiesz igdy nie mialam chlopaka bo oni nie ogladaja sie za pasztetem jak ja cwiczylam jakies4 miesiace i nic nie schudlam diety roze tez stosowalam i nic ,, nawet przyjaciolki mnie obgaduja ze jestem grubasem to straszne jest ...

Gość gość
a ile masz autorko wzrostu do tych 60 kg ?

Gość gość
witam mam 60 lat i 60 kilo i wlasnie zaczynam 7 dniowa glodowke wlasnie ide do gimnazjum i wiecie nowe znajomosci chlopcy7 i nie chce wygladac jakb pyza i nosic szerokie ciuchy wiec zapraszam do 7 dniowej glodowkibedziemy sie wspierac itp usmiech.gif mam zamiar 2 tygodnie po glodowce znowa ja zastosowac ale treaz przedluze ja do 10 dni zapraszaqm

Gość gość
Nudna prowokacja komus się nudzi

Gość gość
no fakt , marne to to

Gość gość
Mam metr wzrostu i te 60 kg :(

Gość gość
Mam 157 cm wzrostu nie podawajcie sie za mnie bo ja mam.problemy a wy sobie zartujecie

Gość gość
kurde dziewczyno idż z matką do dietyka a nie tutaj cudujesz,przetrzepałabym ci d*psko

Gość gość
Co ty myslisz ze nie bylam u dietetyka powiedzial zeby sie zdrowo odzywiac i cwiczyc ale to nie dziala zostaly mi tylko 2 wyjscia. Glodowka albo odsysanie tluszczu a z rodzicami rozmawialam i powiedzieli ze moge zastosowac glodowke ale zeby nie przesadzic bo mi sie moze cos stac a tak na serio to mysle najpierw o 5 dniowej glodowce

Gość gość
jeśli już chcesz schudnąć stosuj diete dukana białkową tak jak ja nie czujesz głodu i chudniesz

Gość gość
A tam szybko sie traci kg bo ja chcialabym do konca wakacji ze 5 kg stracic

Gość gość
Dobra dieta ale ja wole. Ta 5 -7 dni. Glodowki

Gość gość
ja przez pierwsze 5 dni straciłam 4,5kg

Gość gość
Ja bez jedzenia dosyc szzybko kg trace a mam zamiar jeszcee powtorzycc przed wakacjami glodowke wiec z 10-15 kg powinnam zrzucic jak myslicie ?