Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mooonikaaa

Prezerwatywa zsunęła się! PROSZĘ POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość Mooonikaaa

Witam. Mam problem, ponieważ wczoraj kochałam się ze swoim partnerem i zsunęła nam się prezerwatywa i została we mnie. Partner wsunął penisa jeszcze z 3-4 razy i zorientował się, że spadła i szybko ją wyciągnął, Nie doszło do wytrysku ale boje się, że płyn preejakulacyjny mógł trochę z niego wylecieć a czytałam, że tam również są plemniki i boję się, że mogłam zajść w ciążę... Proszę pomóżcie w tej sprawie... Jest duże prawdopodobieństwo ciąży? Dodam, że dzisiaj rano dostałam okres więc dni płodnych to ja nie miałam..

Gość gość
Skoro dostałaś potem okres to skąd ta panika i myśl o ciąży??

Gość Mooonikaaa
Panikuje bo nie za bardzo się na tym znam.. to był mój trzeci raz i boję się, że jeśli mój partner wydzielił płyn preejakulacyjny to za miesiąc okaże się, że jestem w ciąży. Czy tak może być czy jeśli mam dzisiaj okres to nie mam się co martwić i w ciąży nie będę?

Gość smokeweed65666
jestes niedorozwinięta!!! :O Twój gościu się nawet nie spuścił :O masz okres to nie jesteś w żadnej ciąży... !!! puknij się w łeb i to porządnie! p.s nauczcie sie zakładać prezerwatywy i kupujcie z aptaki a nie z kiosku

Panie premierze bardzo proszę wydaj pan polecenie ministrowi edukacji aby KONIECZNIE wprowadził wychowanie seksualne do szkół .

Gość gość
To ile Ty masz dziewczyno lat? Nie znasz się na rozmnażaniu, układzie rozrodczym i swoim własnym organizmie ale seksu się już zachciało? Wróć do szkoły, naucz się wszystkiego a potem zabieraj się za sprawy dla dorosłych.

Gość Mooonikaaa
Wolałam się upewnić bo czytałam o tym płynie preejakulacyjny i bardzo sie przestraszyłam dowiadywując się, że są tam żywe plemniki. Prezerwatywy zakładane są dobrze i kupowane w aptekach. Zsunęła się niestety podczas zmiany pozycji.. A co do wychowania seksualnego w szkołach owszem, są takie lekcja, ale raczej żadna z was nie byłaby zadowolona jeśli na którejś z tych lekcji by była.. Cały rok uczyli nas o chorobach które związane są z narządami płciowymi a nie o antykoncepcji. Może jedna lub dwie lekcje były temu poświęcone ale mowa była tylko o tym, że prezerwatywy w ogóle istnieją. Nie mieliśmy nawet wspomniane co to są dni płodne i tym podobne.. No niestety, polskie szkolnictwo również mnie nie zadawala ale zmienić tego nie mogę :) I dziewczyny proszę was, nie krzyczcie i nie obrażajcie mnie, ja chciałam się tylko upewnić ponieważ nie wiem wszystkiego.. na to wygląda, że dopiero się uczę

Gość Mooonikaaa
Lat mam 17.. Dosyć wcześnie zaczęliśmy współżyć ale jestem ze swoim chłopakiem 5 lat.. Właściwie to zadaje te wszystkie pytania z winy mojego chłopaka.. Byłam pewna, że nic się nie stało, że ciąży nie będzie ale ciągle mówił mi, że jest takie prawdopodobieństwo i zaczęłam czytać o tym płynie jak już wcześniej wspomniałam i naprawdę się przestraszyłam.. Widzę, że uraziła was moja niewiedza na temat stosunków seksualnych a więc wybaczcie, zacznę o tym więcej czytać i dziękuje za potwierdzenie mojego pierwszego przekonania, że w ciąży raczej nie jestem.. :)

Gość agnieszkatowice
skoro masz okres to w ciąży nie jesteś :O

Gość Mooonikaaa
ale podobno w czasie okresu można zajść w ciążę

Gość agnieszkatowice
daj se na luz, w żadnej ciąży nie jesteś. A jak coś to kup sobie test ciążowy a nie na forum głupoty wypisujesz

Gość Mooonikaaa
okres dostałam jakieś trzy godziny po współżyciu gdzie zsunęła się prezerwatywa a podobno w czasie okresu zajść w ciąże też można i dlatego się przestraszyłam, może jestem przewrażliwiona i za bardzo się boje, wybaczcie za wypisywanie, chciałam się tylko czegoś dowiedzieć i upewnić

Gość gość
jak wyciągnął tą prezerwatywę?

Gość gość
pewno ma małego jak mu się zsunęła

Gość gość
ile ty dziecko masz lat? może pomysl o tabletkach?

Gość gość
jak się okaże ,ze jesteś w ciąży to weźmiecie ślub i będziecie mieli bobo i będziecie zyli długo i szczęśliwie

Gość Mooonikaaa
wyciągnął palcem.. a o wielkości jego penisa dyskutowała nie będę bo to nie o to w tym temacie chodzi.. zadowala mnie w 100% więc to mi wystarczy :)

Gość gość
losie co za idiote masz z tego chlopaka, lepiej idz do ginekologa i sie sama zabezpieczaj, jak ten nie potrafi kontrolowac zabezpieczenia. Teraz masz okres to nie jestes w ciazy, ale za niecaly miesiac pewnie sytuacja z tym idiota sie powtorzy i wpadniesz... Czemu dziewczyny jestescie takie naiwne i z kretynami uprawiacie seks...

Gość gość
Wróć, my tu nawet o wychowaniu seksualnym nie mówimy! Na lekcji BIOLOGI nie uważałaś, tam na pewno była mowa skąd się bierze okres i że zajść w ciąże w czasie okresu nie można.

Gość MAKAMA
Witam, słuchajcie zawsze miałam regularne cykle ok 30-31 dni, w czerwcu okres przyszedl az 7 dni wczesniej ale bardzo chorowalam więc podejrzewałam ze od tego, ostatni stosunek odbylam 5.07 - cos bylo nie tak - bylam "tam" za bardzo mokra ale sie zabezpieczylismy gumka, przestraszylam sie wiec z partnerem postanowilismy sprawdzic szczelnosc gumki- okazalo sie ze byla idealnie szczelna do tego partner zapewnial mnie ze strzelil poza mna. Wg moich obliczen okres powinnam dostac 14.07 niestety dziś mamy 20.07 a ja nadal go nie mam i nie odczuwam objawów aby mial wystapic, robiłam juz 2 testy plytkowe jeden po 6 dniach od wspolzycia a drugi po 14 dniach ( to juz byl 5 dzien kiedy okres sie spoznial) oba testy wyszly negatywnie. Czy ktos moglby sie wypowiedziec na ten temat ? Czy mimo to moge byc w ciazy ? Przeciez wszystko mowi za tym ze nie powinnam byc ! Gumka byla szczelna a partner skonczyl poza mna, a okresu jak nie bylo tak nie ma. POMÓŻCIE !!!

Gość gość
idz do ginekologa, co to my jasnowidze jestesmy?...a ty co zabezpieczac sie nie musisz, nastepna glupia co wierzy swojemu misiaczkowi....

Gość gość
same jestescie k***a głupie a nie wiecie ze podczas ciązy tez mozna mieć krwawienia ile wy macie lat?

Gość gość
to my jestesmy glupie, czy to ona jest niedorozwinieta i zamiast sie dodatkowo zabezpieczac, tylko stosuje prezerwatywe i to z chlopakiem, ktory nie potrafi jej stosowac...

Gość Mooonikaaa
Tak tylko chciałam tutaj wspomnieć, że to wy wszystkie jesteście głupie a mnie wyzywałyśmy, że "to niemożliwe żebyś była w ciąży! Nie znasz własnego ciała! Jesteś głupia!" itd, itp.. JESTEM W CIĄŻY WŁAŚNIE PRZEZ TO CO OPISAŁAM WCZEŚNIEJ. Jeśli się nie znacie to się nie wypowiadajcie w takim wypadku bo dużo nie pomogłyście.

Gość Perełkaaa
Naprawdę robiłaś test ?. Tak czytałam co tutaj pisałyście dziewczyny i stwierdziłam ze po co są te fora internetowe???? chyba po to by czerpać informacje od innych a nie obrażać! dziewczyna chciała od was rady a nie pogardy jeśli chcecie obrażać to w ogóle nic nie piszcie oby was tez los postawił w takiej sytuacji gdzie będziecie potrzebować pomocy,wsparcia i zostaniecie jedynie wyzwane i wyśmiane .

Gość Mooonikaaa
Tak robiłam test i wyszedł niestety pozytywny..