Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektore kobiety maja ogromne brzuchy przed 20 tyg ciazy???

Polecane posty

Gość gość

strasznie to wyglada

Gość gość
hmmm, inne mają za to malutkie rozumki ;)

Gość gość
a jak myslisz, gdzie te dzieci sie maja miescic?

Gość młoda mameczka;D
wszystko kochana zależy od genów, od sylwetki kobiety, oraz rozmiarów dziecka :) To jest normalne, że jeżeli jest bardzo drobna kobieta- czyt. bardzo wąskie biodra, to gdzieś ten dzidziuś musi rosnąć i wtedy idzie na wielkość brzuszka. hmmm... ale czy ja wiem, czy to takie okropne? Jak dla mnie słodkie :) Niektóre kobiety wyglądają bardzo ładnie w ciąży:) Wyobraź sobie, że ja jestem w 32 tygodniu ciąży - czyli w 8 miesiącu ciąży, a jak ktoś nie wie o dziecku, to nawet nie zauważy. Wszystko to za sprawą moich bioder - które zawsze były szerokie. Dzidziuś jest tak ułożony, że aż schowany. Za miesiąc rodzę ;D ale będzie szok dla niektórych dziewczyn jak się dowiedzą, że ja byłam w ciąży ;D hehe

Gość gość
a co Ci to przeszkadza? to ich brzuchy. Kurcze żeby komus przeszkadząło to, że kobieta w ciąży ma duży brzuch - i to innej kobiecie. Masakra

Gość gość
Ja mam małą d*pke wąską, widać było mi brzuch już w 15 tygodniu. teraz jestem w 30 i duży mam ale nic mi nie poszlo w biodra ani w uda.....tyłem jak stoje to nawet nie widać ze jestem w ciąży. A jak bokiem stane to jakbym sobie pół piłki do koszykówki przyczepiła :P Przytyłam tez mało- 7kg.Ginekolog powiedział że w normie ale mało.