Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alfred789

Przekaz społeczny - ekrany LCD/Plazma!!!

Polecane posty

Chcę wam tylko powiedzieć że osoby które was szpiegują przez internet mogą też widzieć co robicie przed kompem bo matryca waszego laptopa LCD to tak naprawdę też kamera która potrafi przesyłać obraz. X Tak że oni widzą waszą twarz i wszystko co robicie przed kompem - no i oczywiście słyszą. Mogą to być wasi sąsiedzi, ludzie z pracy, znajomi ....nawet jeśli mieszkacie od nich bardzo daleko. X X Współczesna technologia jest 50-lat do przodu od tego o czym wie całe społeczeństwo. X Tak że jak gadacie przez skype to wasz sąsiad lub znajomy może to słyszeć i wszystko widzieć bo ma wgląd na wasz pulpit i na was tzn. na to co jest przed pulpitem-czyli na was i wasz pokój. X

chodzi o to że cały wasz monitor to też kamera... ta mała kamerka nad monitorem to tylko taka zmyłka....żeby się ludzie nie domyślili że przez ekran też można.

jak zostałem zatrudniony w obecnej firmie to wszyscy mnie podglądają w domu mimo że mieszkam od nich w odległości 40-100km. X Znam też ludzi z Wrocka którzy podglądają mnie w domu - a mieszkam od nich ponad 500km. X Jak zakładacie topic na kafe czy innym forum to oni mogą was namierzyć po linku bo ten program do podglądania przeczesuję bazy wszystkich dostawców neta.

Gość gość
Nooooooooo nieeeeeeeeeeeeeee :O

to nie są głupoty bo ludzie na mojej wiosce mogą namierzać i podpatrywać innych z drugiego końca polski. x A ja jak zostałem zatrudniony w obecnej firmie to wszyscy mnie podglądają w domu mimo że mieszkam od nich w odległości 40-100km.

Gość alfrad789
Sram mordom :(

Gość okopcona niunia
uf nie mam laptopa a moj monito nie ma kamery, czy moge byc spokojna ? mam flexscan s2231w eizo :D :( :-/

Gość okopcona niunia
PS. Mam okopcony odbyt, da radę jakoś go wybielić domowymi sposobami? :(

mnie się też z początku wydawało że to ta mała kamerka ....ale odkryłem z czasem że kamerą jest cały ekran monitora LCD. X Miałem zaklejoną kamerkę o oni nadal mnie widzieli i słyszeli - więc co wy na to? X X Cały ekran waszego monitora jest wielką kamerą.

Gość gość
Ok, podgladają. Ludziom z nudnym życiem to chyba nie grozi.

Gość okopcona niunia
nie wiem jaki ja mam monitor, alfred znasz sie, podalam ci nazwe

Gość brzózzzzka
olej to całe podglądanie!

Gość okopcona niunia
no to z***biscie, wszystkie masturbacje wyjda na jaw a sa wyjatkowo smieszne, mamoooooooooooooo nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

z tego co widzę to ten flexcan jest LCD więc podglądacze mogą cię widzieć( no i oczywiście słyszeć )

Gość okopcona niunia
no tak mam lcd to koniec , od dzis makijaz obowiazkwo, fryzura, czysta koszulka i zero bredzlowania sie przy redtubie :(

ja mogę olać to całe podglądanie - ale co z innymi ludźmi? Musze ich poinformować aby podglądacze się za bardzo nie podniecali ich życiem osobistym. Rozumiecie mnie chyba...

Gość okopcona niunia
o odbycie nic nie pisalam a piczce-ze jest ciemniejsza od wew skory dloni :D ale dzieki ;-) i to bylo w innym topiku :P Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jak zostałem zatrudniony w obecnej firmie to wszyscy mnie podglądają w domu mimo że mieszkam od nich w odległości 40-100km. X Znam też ludzi z Wrocka którzy podglądają mnie w domu - a mieszkam od nich ponad 500km. X Jak zakładacie topic na kafe czy innym forum to oni mogą was namierzyć po linku bo ten program do podglądania przeczesuję bazy wszystkich dostawców neta.

Gość okopcona niunia
ale dziwne ze moje filmy nie wyplynely, sa naprawde wyjatkowe :D oby nie, bo sie zaczerwienie i wybuchne!!!

Gość okopcona niunia
Alfred a to nie paranoja, jakie masz dowody, tak poważnie teraz, choć przez chwilę możesz podać jakieś linki, o tej sprawie, przecież to byłaby afera na maxa, jeśli faktycznie ;-)

pamiętaj że podglądaczem może być każdy( choć nie każdy ma dostęp do tego programu) - to może być twój sąsiad, znajomy z pracy itp... X To podglądanie działa już na każdej wiosce i mieście.

ale to jest tajemnica i podglądacze się z tym nie ujawniają... O tym się głośno nie mówi ale można poznać że ktoś cię podgląda. X Jeśli z kimś przebywasz, rozmawiasz to poznasz.

Gość gość
Koleś, to przestało być smieszne, zmień temat ;) są keyloggery dla psycholi, ale nie ma takich cudów jakie próbujesz tworzyć

A mnie sie wydaje że on ma rację. Kiedys miałam pewną sprawę i przemodliłam całe popołudnie w tej intencji a dzień później "ukryta prawda" z tego forum napisała wątek w pierwszej osobie o tym, jak to ona modli się zaczynając od koronki o 15 i potem opisała całą moją modlitwę. W każdym razie jeśli Alfred ma rację i przy włączonym necie nie można czuc się swobodnie nawet u siebie, to sprawa jest skandaliczna. Kamery mam zasłonięte.

Gość okopcona niunia
alfred zapomniałeś się wylogować :D spoko, lubię świrów hehehehehe

Gość Kosmitka z K-paxa
:D:D:D

ludzie nie piszcie o sobie tyle w sieci. Ludzie którzy zajmują się szpiegowaniem innych to czytają i mogą was namierzyć a nawet widzieć waszą twarz przez(LCD, plazmę). X To mogą być nawet wasi znajomi z pracy i mogą to wykorzystać przeciwko wam....a nawet stwarzać nieprzyjemności pewnego rodzaju....

Gość Ahahaha co za bzdur
Wpadłeś idioto :D Naciśnij sobie na gościa niebieskiego, j******y czy co? :D

" A mnie sie wydaje że on ma rację. Kiedys miałam pewną sprawę i przemodliłam całe popołudnie w tej intencji a dzień później "ukryta prawda" z tego forum napisała wątek w pierwszej osobie o tym, jak to ona modli się zaczynając od koronki o 15 i potem opisała całą moją modlitwę. W każdym razie jeśli Alfred ma rację i przy włączonym necie nie można czuc się swobodnie nawet u siebie, to sprawa jest skandaliczna. Kamery mam zasłonięte." X To jest tekst który faktycznie ktoś napisał kiedyś w moim temacie i teraz go czasami przetaczam tu na forum aby was przekonać.