Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto uważa że Ala,Ada i Foxy mają klasę?

Polecane posty

Nie będę tutaj pisać o całym procesie leczenia,który ciągnie się od prawie roku.To bardzo skomplikowane.To co napisałam musi Ci wystarczyć. Mozna sobie poczytać,wrzucając w Google.

Gość gość
mozna wygoglowac i sie zapoznac:) wiekszosc juz to zrobila:) to wiedza ogolna jaki ty masz typ? przy jednym mozna wiele lat zyc,przy innym rokowania slabe jak jest w twoim przypadku?

Ada spokojnie tu nie można spinać agrafki, bo jeszcze pomarańcze z szelek powyskakują :D Nie przejmuj się, bo i nie ma czym, powodzenia w powrocie do zdrowia, wiem że dasz radę i niech to będzie Twoim napędem, który pozwoli Ci zrealizować to, tzo sobie założysz :)

Normalnie jestem w szoku :O:O:O Andro🖐️ dobrze, że Cię "widzę".... chciałam o coś zapytać mogę?;)

Andro genie u mnie chyba też jest pełnia, czy masz jakieś życzenie? napisz, mogę je wypowiedzieć, może się spełni:)

jesli chodzi o przypadek aduchy, to moge odpowiedziec drogi czerwony gosciu.... rokowania sa bardzo dobre. sadze, ze przezyje wszystkich pytajacych.... jesli chcesz o cos jeszcze pytac, to prosze bardzo.... ada z pewnoscia juz sie polozyla, ale ja jestem .... potrzebujesz porady... nie krepuj sie... jesli chcesz publicznej, nie ma sprawy.... jesli wolisz rozmawiac "w cztery oczy" napisz ... moj e-mail w wiadomym miejscu ....

Gość gość
Na temat Ady rozmawiam z Ada,z nikim innym

Klara, pytaj :-) Ranya, oto moje życzeie: jak zawyję w pełni księżyca, to zjaw się na wezwanie ;-)

nie rozumiem dlaczego..... coz ada moze powiedziec innego ode mnie.... powiedzialabym, ze jednak ja moge powiedziec wiecej na ten temat.... skoro jestes taki/ka ciekawa skad sie biora rozne choroby .... moge np. powiedziec skad sie bierze twoja .... ciekawi cie ten temat? .... bo jestes chora osoba... i stan sie niestety pogarsza... musisz zglosic sie jak najszybciej do terapeuty

Tak więc się chciałam zapytać Ciebie drogi Androgenie jak to jest... ponoć przeleciałeś wszystkie kobity z ero.... a JA? :) potraktowałeś mnie jak nic nie wartą...😭 ;) tez bym kciała, zostać przeleciana ;):D:D:D tylko zaznaczam..... szybowców sie troszkę boję ;)

Tak,właśnie mam zamiar się położyć:) Nie będę już odpowiadała na żadne pytania. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś,proszę pisać na@. Adres w stopce. Dziękuję za słowa wsparcia reszcie 👄 Dobranoc:)

Przeleciałem tylko połowę. Reszta to plotki :-) Ranya, będziesz się znowu bronić?

Gość hhhhhhhhhhhhhhhh
dfgdfgdfgdgffff

Gość gość
Upe :P

Gość gość
Hieny już się zlatują:O

Gość gość
To teraz te mendy decydują kto ma klasę a kto nie :O

Gość gość
Te mendy czują się ważne jako "goście"Nie mają odwagi zapytać pod swoim nickiem.Bo to zwyczajne tchórze !

Gość gość
No i gdzie te kobiety z klasą?