Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak "nazista" co robic!?

Polecane posty

Gość gość

Chlopak "nazista" co zrobic :((( czesc dziewczyny!!! pisze do was bo sama juz nie daje rady... moje znajome polecily mi ten portal bo mowily ze jest bardzo zyciowy i pomocny a ja sama naprawde nie wiem co zrobic... ech... pewnie domyslacie sie ze chodzi o mojego chlopaka. jestesmy razem juz cztery miesiace... i jest naprawde jak w niebie. spotykamy sie prawie codziennie spedzamy ze soba cale dnie ... on jest naprawde wspanialy mamy podobne poczucie humoru oboje lubimy dzieci...jest bardzo zdolnym muzykiem i bardzo pieknie gra ma taka wrazliwa dusze... typ artysty...mam tylko straszny problem z tym ze on ma poglady... moje znajome mowily mi wczesniej ze z niego nic dobrego nie bedzie bo on jest "nazista" :(ale im nie wierzylam po czym na pierwszym spotkaniu okazalo sie ze to prawda...on bardzo czesto smieje sie z zydow i z tego ze oni gina mnie to z jednej strony szokuje z drugiej rzeczy ktore mowi sa takie zabawne... i nie wiem jak sie nie smiac... prosze pomozcie mi bo nie wiem co mam zrobic czuje sie zagubiona :(((( on mnie na nic nie namawia no moze czasem na seks ale to nie o tym temat zreszta mi to nie przeszkadza...ale ja nie wiem jak o tym powiedziec rodzicom "mamo tato moj chlopak jest nazista"???!!!!bardzo go kocham ale to jedno mi w nim przeszkadza jak to zmienic? pytanie jest powazne naprawde blagam o pomoc...

Gość prowo detector
1/moje znajome polecily mi ten portal bo mowily ze jest bardzo zyciowy i pomocny a ja sama naprawde nie wiem co zrobic... ech.. 2/ antysemicka treść:D 3/"mamo tato moj chlopak jest nazista"?? speeradalaj i wratzaj z czymś lepszym :classic_cool:

Gość gość
" z drugiej rzeczy ktore mowi sa takie zabawne... i nie wiem jak sie nie smiac" jesteś równie chora jak on

Gość gość
Dziewczyno, ty bedziesz miala problemy przez niego, on ci psychyke nie dlugo zniszczy, bedziesz miala gleboka depresje, lepje go kopnac w tylek i nich sam przez to przechodzi, zastanow sie nda tym co robisz.

Gość gość
ja wiem ze to dla was moze byc smieszne... ale mnie to naprade boli i nie wiem co zrobic i pisze na wsystkich portalach liczac ze ktos mi odpisze... to nie jest tak ze mnie smiesza ci zydzi on po prostu mowi smieszne rzeczy a ze to jest o rzydach to druga sprawa... mam dysortografie na maturze pisalam 30 minut dluzej

Gość Beruthiel
Olać go. Ja bym nie wytrzymała z takim typem, który się śmieje z czyjeś śmierci lub z kogoś. Znajdź sobie wartościowego faceta, ten niech se znajdzie nazistkę.

Gość gość
debil znalazl wieksza idiotke od siebie;/

Gość Æðelgast- seksmisja rodzinna
Z prawicowych poglądów może wyleczyć mnie tylko niespodziewana informacja, że mój ojciec miał żydowskie pochodzenie. A jakem się uchował? Ukryła mnie moja mamusia i tak rosłem sobie w nacjonalistycznym przebranku. Potem zacząłem aktywnie działać w ONR i dwa lata temu wybrali mnie Jego Ekscelencją. Dopiero wtedy mogłem odetchnąć. Nienawidzę normalnych ludzi. Ja się ich po prostu boję!

Gość gość
Lepszy nazista, niż pedofil. A, nie, wtedy by się z tobą nie umówił.