Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robić ?? proszę o radę.

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim:) Mam pewnien problem. Chodzi o to, że okres spóżnia mi się już tydzień a zawsze mam regularne co 31-32 dni i wszystko by było ok gdyby nie to że robiłam już dwa testy ciążowe w ciągu tego tygodnia oba wyszły negatywnie i nie za bardzo wiem co się dzieje. Z mężem współżyłam 19 - 20 dnia cyklu więc wydaje mi się że to już były dni niepłodne gdyż owulacje mam w 16 dniu cyklu a tu ani widu ani słychu o okresie... Nawet brzuch mnie nie boli tak jak zawsze. Czy ktoś może był kiedyś w podobnej sytuacji?

Przyczyn spoznienia moze byc wiele. Stres,zmiana klimatu,leki,hormony ..Moze nie mialas owulacji tak jak myslisz w 16 dc tylko pozniej. Skoro 2 testy wyszly negatywne,to raczej nie jest ciaza. Dla pewnosci mozesz zrobic bete. Jak w ciagu kolejnego tygodnia nie dostaniesz miesiaczki to udaj sie do ginekologa

Gość gość
no właśnie to mnie zaciekawiło bo akurat w tym miesiacu bylo malo stresów, nie chorowała i zadnych zmian klimatu nie miałam, z hormonami tez wszystko ok... jestem poltorej roku po cesarce. Moze rzeczywiście zrobić tą bete...

Gość gość
mnie do 12 tg. testy wychodziły negatywne...