Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambaryła32

Kolejny samotny wieczór i nawet nie można się upić z tej cholernej samotności

Polecane posty

Gość bambaryła32

:(

Gość gość
a dlaczego nie możesz się upić?

Gość bambaryła32
Bo siedzę z małym dzieckiem

Gość gość
Czemu samotny?

Gość gość
Ja za tydzień będę sama bo mąz idzie na kawalerskie. Ja na panieński nie bo dziewczyny nie znam

Gość bambaryła32
Mąż sobie poszedł z kolegą do drugiego kolegi,a mnie już szlag jasny trafia,też bym chciała gdzieś wyjść wieczorem,jedyne co to czasem mi się uda wyskoczyć do galerii lub do kina i potem grzecznie do domku.Chciałabym wyjść gdzieś do knajpy, na jakiś babski wieczór,posiedzieć do późna... :(

Gość gość
z malym dzieckiem, samotny?co jest grane?

Gość bambaryła32
Mąż sobie poszedł z kolegą do drugiego kolegi,a mnie już szlag jasny trafia,też bym chciała gdzieś wyjść wieczorem,jedyne co to czasem mi się uda wyskoczyć do galerii lub do kina i potem grzecznie do domku.Chciałabym wyjść gdzieś do knajpy, na jakiś babski wieczór,posiedzieć do późna... :(

Gość gość
koniecznie musisz się upić? może pomyśl o innej formie poradzenia sobie z samotnością a w jakim wieku dziecko?

Gość bambaryła32
na kawalerskim też był nie dawno,swojego brata,ja oczywiście na panieński nie poszłam bo kto by został z dzieckiem :(

Gość gość
karmisz piersią czy co?

Gość bambaryła32
na kawalerskim też był nie dawno,swojego brata,ja oczywiście na panieński nie poszłam bo kto by został z dzieckiem :( prawie 8 miesięcy

Gość gość
hehe, ja mam dzisiaj tak samo. Siedze sama z synem, maz ma 'meski wieczor'... Za tydzien ja sobie odbije, mam nadzieje ;)

Gość bambaryła32
nie karmię piersią co to ma do rzeczy,nie zostawie samego niemowlaka przecież

Gość bambaryła32
też bym sobie odbiła i nie byłoby mi tak smutno gdybym mogła sobie to odbić,a nie mam z kim :((( koleżanki albo poza miastem,albo zdziwaczały i siedzą w domu

Gość gość
a nie możesz sobie zaprosić jakiejś psiapsióły na ten wieczór, we dwie zawsze raźniej, gdy mąż poza domem

Gość gość
gdzie mieszkasz, jak niedaleko mnie to podjadę i przypilnuję, mam wprawę

Gość bambaryła32
też bym sobie odbiła i nie byłoby mi tak smutno gdybym mogła sobie to odbić,a nie mam z kim :((( koleżanki albo powyjeżdżały,albo zdziwaczały i siedzą w domu ostatnio wiodę pustelnicze życie,płakać mi się chce zawsze miałam pecha do ludzi

Gość gość
e tam, nie marudź jak masz męża i dziecko to tylko chwilowo odczuwasz samotność niejedna chciałaby być na Twoim miejscu

Gość bambaryła32
chce sobie znaleźć jakieś zajęcie poza domem,wyjść do ludzi, wymyśliłam,że zapiszę się na takie jedne warsztaty tylko trochę mi głupio samej,jak myślicie?

Gość gość
samotność :)

Gość kocham podróże
a ja dzis wyslalam meza na grilla, wroci dopiero pozno, bo mnie sie nie chcialo jechac;) koniecznie chcial ze mna, namawial, nawet mial sam nie isc- bo on lubi wszedzie ze mna:) ale jestem zmeczona po całym tygodniu pracy I zostalam w domu. upieklam ciasto brzoskwiniowe, jem teraz z kawa, mam tez gin z tonikiem;) a w srode ide z ludzmi z pracy na wieczor flamenco I na drinki:) wszystko mozna pogodzic,i swoja indywidualnosc tez trzeba szanowac. ja sobie bardzo cenie niezaleznosc, nawet majac rodzine.

Gość kocham podróże
samotność też bywa fajna:) ale rozumiem, że chciałabys wyjsc, cos zrobic ze swoim zyciem, jakos sie realizowac, rozwijac. nie, nie jest głupio isc samej na warsztaty - rozwijaj sie, inwestuj w siebie, miej pasje I swój swiat:) ZAWSZE, pamietaj.

Gość bambaryła32
na moim miejscu to żadna by nie chciała być,chyba że jakaś samotniczka z wyboru,domatorka gdyby jeszcze w związku się układało,wszystko mi się pieprzy,praca beznadziejna,ehh szkoda gadać

Gość bambaryła32
wybiorę się na te warsztaty,mam nadzieję tylko,że się nie wygłupię i nie ja jedna będę tam zielona

Gość gość
ja codziennie mam samotny wieczór z dzieckiem bo mąż za granicą....