Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lula84

co odpisac w sms zeby wiedzial ze.... ?

Polecane posty

Gość lula84

ze mam uraz... chlopak mnie skrzywdzil... teraz napisac "hej co u cb jak mija, zawsze cos napisalam a dzisiaj,,, milego wieczoru" co mam odpisac tak zeby wiedzial ze mam uraz, ze nie jest uz tak jak kiedys bo b mnie skrzywdzil i ze ja to wlasnie przerabiam... ze nie potrafie........ prosze jak to przekazac tak zeby go nie zdenerwowac a bardziej zachecic do przemyslen....

Gość lula84
prosze, co trafi do mezczyzny...........

Gość margerritta25
mężczyźni nie reagują na słowa. oni reagują na brak kontaktu

Gość lula84
myslisz ze nic nie pisac......... chcialabym zeby zrozumial co mi zrobil.......... kiedy probowalam o tym z nim porozmawiac to nic nie przynioslo sytuacje sie powtorzyly........

Gość gość
jestescie p******i albo p******e z tymi waszymi ksiązkami i poradami ze trzeba faceta olewać zeby zacżął myslec...Jezuu ja chce normalnosci a nie zycia wedlug tego co ktos wymyslił i opisał w ksiązce,to nienormalne

Gość lula84
gosc czemu masz takie zdanie... mysle ze kobiety chyba wiedza najleiej jak to jest......... ja nawet nie wiem jak sklecic jedno zdanie zeny napisac mu ze mam uraz......i nie wiem czy to przerobie w sobie........

Kombinujemy dlatego właśnie że nie chcecie nas słuchać. Nie chodzi o manipulacje i granie na uczuciach ale autorka napisała że rozmowa nic nie daje to co ma zrobić? Z jego imieniem na ustach rzucić się pod pociąg? Czy trwać biernie i czekać aż facet łaskawie zwróci na nią uwagę? Może też przestać się odzywać i w ten sposób przekazać mu że coś jest nie tak.

Gość gość
Co mam zrobić mam chłopaka a tak mnie kreci inny tak naprawdę mój były chłopak chce się ze mną spotkać tak naprawde ja tez chce czy ktoś mi może powiedzieć co mam zrobić?