Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zjawa czy ktoś obcy?

Polecane posty

Gość gość

hej od pewnego czasu przebywam sama w domu, mąż za granicą wczoraj po bardzo wyczerpującym tygodniu usypiałam wręcz na nogach polłożyłam się o 9 i przebudził mnie krzyk, wstałam chcąc spojrzeć na godzinę w telefonie, omal się nie przewróciłam i nakastlik koło łóżka wiem że była 3.30, nie świeciłam światła mamy w połowie przeszklone drzwi wejściowe, wyszłam do tych drzwi stanęłam w korytarzu i widziałam postać wpatrywałam się w nią i wiem że był cień człowieka, bardzo się bałam, odwróciłam się, po czym popatrzyłam w drzwi a cienia już nie było, bardzo się przestraszyłam, nadal byłam na tyle zmęczona że gdy wróciłam do łóżka usnęłam w mig. i tak myślę co to było? jak myślicie, mógł to być człowiek? brama nie była zamknięta na klucz a światła nie świciłam, spoglądałam w stronę drzwi wejściowych kilkadziesiąt sekund i widziałam cien - cholera boję się sama zasnąc teraz

Gość gość
wydaje mi się że były krzyki i stukanie do drzwi, mamy dom jednopiętrowy, i słyszałam, a w sypialni jest wyjście na patio, jedno okno balkonowe było uchylone (było gorąco)

Gość gość
???