Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biegunka na poczatku ciazy. czy ktos tak mial?

Polecane posty

Gość gość

Jak sobie radzilyscie? To 6 tydz. Nie jem niczego innego niz jadlam przed ciaza. Brzuch mnie jakos mocno nie boli ale mam co pare dni biegunke. Nie jest jakas silna ale jednak przeszkadza co robic ? Lekarz kazal duzo pic, w ostatecznosci wziasc laremid. A jakies domowe sposoby dozwolone w ciazy znacie?

Gość gość
Up up

Gość gość
ja tak milam ok 4 tyg , masakra lalao czasem organizm tak reaguje na ciao obce:) domowe sposoby to jagody , jedz swieze lub mrozone , zatrzyma

Gość gość
ja miałam na początku ciąży 2 razy biegunkę. Piłam wtedy czubata łyżeczkę kakao rozrobiona w odrobinie wody. Pomagało. Pomaga także maka ziemniaczana popita przegotowana wodą ( to kiedyś jedna pielęgniarka mi polecała )

Gość gość
Ja miałam w dwóch ciążach na początku :) Z piciem to prawda pij, pij,pij. Ja jadłam budynie i kisiele jak masz węgiel w domu to też można w ciąży.

Gość gość
budynie na biegunkę? właśnie gdy sie ma biegunkę nie powinno sie jesć ani pić nic mlecznego bo to potęguje biegunke dodatkowo. Można jeszcze wypić coca colę.

Gość gość
Coca cola nie bardzo mi pomaga. Wegiel mam ale zaraz dostaje odruchu wymiotnego jak biore go do buzi. Mam sok z jagod moze byc? A czekolada moze pomoc? Nie jest to jakas silna biegunka ale jednak uciazliwa, bo za bardzo z domu sie nie rusze z ta przypadloscia.

Gość gość
czekolada tylko gorzka. Ale jak juz pisałam polecam kakao rozrobione w gorącej wodzie. Pomaga. Podobno w ciazy mozna bezpiecznie brac smectę.

Gość halinkaoliwka
sok tez pomaga jak najbardziej starj sie nie brac lekow

Gość gość
Nie chce wlasnie brac lekow laremidu czy stoperanu. Wolalabym domowe sposoby. A jak dlugo u was trwala ta biegunka tzn do ktorego tygodnia sie utrzymywala?