Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto uważa, że "gość" ma klasę?

Polecane posty

Gość gość

Siedzi ukryty jak zając w kapuście, podgląda, szpieguje, hejtuje, nic go tak nie jara, jak bluzganie. Roznosi ploty i zakłada durne topiki z ankietami wymiotując znakami graficznymi o marnej wartości przekazu, pospołu z innymi userami o wdzięcznie brzmiącym pseudonimie "gość". Wie wszystko, kto z kim się bzyka, kto ma wielką d**ę, kto ma małego fiuta a kto ma niewyjściową gębę. Zna wszystkie defekty, choroby i przypadłości innych userów. Jest wszędzie: u mnie w lodówce, u Ciebie pod łóżkiem, u niej w staniku i u niego w bokserkach. Ma marne życie, ma tez masę kompleksów, dlatego siedzi na kafe i sadzi gówna wszędzie, gdzie tylko da rade nasrać. D**ę ma pojemną jak cysterna, dlatego daje radę zasrać kilkanaście topików dziennie. Wszystkich "gości" na moim topiku uprzejmie witam chlebem i kwasem solnym i zapraszam do wypowiedzi. Srajta ile chceta, aż wam d**ę rozerwie :D

Gość gość
skąd tyle wiesz o tym gościu? o sobie piszesz?

Gość gość
Polecony a Ty znowu masz rozwolnienie:-o

Gość Kwas faryzeusza
nie ma to jak goscinne przyjecie :classic_cool:

Gość gość
Prawda? Sławetna, polska gościnność. Mam jeszcze wino hiszpańskie z arszenikiem, komu polać?

Gość gość
Najpierw sam sprobuj czy odpowiednio stare.

Gość gość
Nie mogę pić wina, dostaję po nim fuga idearum, ale częstujcie się śmiało, wystarczy dla wszystkich :D