Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsza ciaza

Polecane posty

Gość gość

czesc dziewczyny bardzo prosze o pomoc. kochalam sie z mezem 29.05 oczywiscie bez zabezpieczenia. 04.06 dostalam miesiaczke trwala 4 dni i byla calkiem obfita. czyli zarodek nie mogl sie tam zagniezdzic? po 20 dniach czyli 23.06 od zaczecia cyklu dostalam krawienia nie bylo tego duzo ale trwalo 4 dni i najpierw krew jasna byla potem ciemnobrazowa. do tej pory nic a cykle zawsze mialam regularne co 28 dni. dodam ze 12 dni po osttanim krwawieniu mialam obrzek w srodku ze palec sie nie miescil. robilam dwa dni temu test ale w ciagu dnia negatywny. jest mi ciezko nic nie jem wkladajac palce do buzi wymiotuje musze to wywolywac bo jestem cala wzdeta. mocz mam ciemnozolty i czesto chodze do toalety na ´siku´ czy to ciaza?

Gość gość
dodam jeszcze ze od ostatniego krwawienia mam sile bole brzucha jak miesiaczke i klucia jajnikow...

Gość gość
nie stac cie na dobry test ciazowy, ze musisz badac czy jestes w ciazy wsadzajac palce do c*pki? masakra..

Gość gość
i mieszkasz wlesie 100 km od apteki? dla dobra dziecka....wstrzymaj sie z planami bycia matka tak z dwa lata....

Gość gość
napisalam ze robilam test i wyszedl negatywny. dla mnie to jest normalne zeby wiedziec co mam w sordku i co tam sie dzieje. zauwazywal straszny obrzek ktory po kilku dniach zszedl

Gość gość
to jak wyszedl test negatywny to o co ci chodzi?

Gość gość
W ciąży napewno nie jesteś chyba, że urojonej.

Gość gość
Jak będziesz ciągle tam paluchy pchać i się "badać" to Ci się ciąża idio*** nie utrzyma.

Gość gość
coraz wiecej kobiet zadaje tak durne pytania:( strach gdy takie rodza...

Gość gość
bo test robilam w ciagu dnia z moczu takiego jakby wymuszonego chodze do toalety caly czas czyli to co powinno znajdowac sie w tym moczu moglo sie nie znajdowac

Gość gość
BOZE widzisz i nie grzmisz??????

Gość gość
to zrob drugi raz test rano i przestan dziewczyno zadawac idiotyczne pytania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie stac cie na 2 test czy co?

Gość gość
nie rozumiem dlaczego glupie pytanie? normalne mam Problem to sie pytam. miesiaczka powinna byc wczoraj i nie?

Gość gość
jak sie ciaza nie utrzyma? to tak samo jak podczas seksu tez czlonek sie znajduje i jakos ciaze sie utrzymuja.... z moich obliczen wynika ze powinnam byc w 7 tyg ciazy

Gość gość
wiesz dlaczego glupie? bo skad ludzie z forum maja wiedziec czy jestes w ciazy???????????? no skad powiedz nam ? bo spoznia ci sie dzien okres i juz wymagasz tu lekarskich porad? to ze spoznia ci sie dzien to nic nie znaczy, moze spozniac sie i tydzien a w ciazy nie bedziesz czy tak ciezko ci pojsc do apteki za kilka dni i kupic test ciazowy?czy nie stac cie na kilkanascie zlotych? jezeli powiemy: tak jestes w ciazy to co zrobisz dalej? polecisz juz do gina i zrobisz mu pretensje jak okaze sie ,ze nie jestes?czy moze polecisz juz po wyprawke?

Gość gość
no i co na mnie naskakujesz??? jezeli nie masz nic do powiedzenia madrego to sie nie udzielaj. chodzi mi o to ze 6 dni przed okresem jest to raczej dzien nie plodny tym bardziej ze okres wystapil? a po 20 dniach bylo plamienie a test negatywny. wymioty i zle samopoczucie. pytam czy mam powody do obaw kobiety ktore wiedza cos na ten temat a nie takie jak ty p*****lniete ktore na pewno wiedza wszystko o sobie i nie potrzebuja porad ale siedza na Forum i p*****la glupoty osobom ktore tch porad potrzebuja

Gość gość
blagam cie, nie zachodz w ciaze, zrobisz krzywde dziecku bo jestes naprawde glupia:(

Gość gość
nie uwazam siebie za glupia. to ty taka jestes skoro nie potrafisz powiedziec nic madrego. otoz moja Mama nie zyje wychowywalam sie tylko z ojcem, wyjechalam niedawno do niemiec z moim swiezym mezem.. do lekarza moge isc ale nie znam tyle jezyka zeby fachowo zrozumiec