Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarobki syna i córki

Bezrobotna matka walczy z dziećmi o pieniądze

Polecane posty

Gość zarobki syna i córki

A moje dzieci zaczynają mieć pretensje oto że oddają mi swoje wypłaty Córka zarabia w ten sposób -8-13 - roznosi ulotki dla banku, szkoły językowej i szkoły prawa jazdy - na tych ulotkach ma 300 złotych tygodniowo co daje 1400 złotych miesięcznie oprócz tego pracuję od 14-22 w fabrykę gdzie zarobi 1500 i w dodatku na soboty i niedzielę wykłada towar w supermarkecie gdzie zarobi 650 złotych miesięcznie. Więc od córki miesięcznie dostaje 3350 złotych. Natomiast syn pracuję w fabryce za 2 tysiące miesięcznie oraz na drugą zmianę idzie do biedronki gdzie zarobi 1800 złotych. Razem 3800 złotych ja biorę do ręki. Ja się tymi pieniędzmi gospodaruję, wydaje na wszystko co jest potrzebne do domu. W końcu żywność, środki czystości są potrzebne do domu. Ja w chwili obecnej nie pracuję bo nie mogę znaleźć pracy, kobiecie 53 letniej ciężko jest o jakiekolwiek zajęcie. Teraz córka mnie wkurzyła, przyszła do mnie rozpłakana i powiedziała mi że jest w czwartym miesiącu ciąży, że narzeczony ją zostawił i spytała się mnie czy może iść na chorobowe. Nie pozwoliłam jej na to, jeszcze gorsze jest to że mój były mąż daje dzieciom do ręki po 1000 złotych. Oczywiście zabieram te pieniądze. Dzisiaj się z ojcem moich dzieci pokłóciłam. Między innymi oto że zabroniłam córce chorobowego tylko kazałam jej pracować. To znaczy lekarz jej przedwczoraj wypisał to zwolnienie lekarskie ale zabroniłam córce z tego korzystać. Oraz pokłóciłam się oto że zabieram dzieciom wszystkie pieniądze które sami zarobią.

Gość gość
słabe prowo, żadne dziecko 18+ nie mieszkało by z taką matką jak ty, a biorąc pod uwage że mają normalnego ojca to pewnie 18- też by z tobą nie mieszkało :)

Gość gość
Ty jesteś nie normalna czy jak? Dzieci ciężko pracują i to ICH pieniądze. Mogą ci pomóc dając jakąś kwotę. Są dorosłe więc mają prawo żyć jak normalni ludzie. Idź kobieto do opieki zamiast okradać własne dzieci!!! Córka jest w ciąży i ma prawo iść na zwolnienie. Jak poroni TY BĘDZIESZ WINNA! Ojciec powinien zabrać od ciebie dzieci. Jesteś POTWOREM NIE MATKĄ!!!

Gość gość
Co ty masz do rządzenia pieniedzmi dzieci????????????? rusz tyłek i znajdz pracę choćby sprzątanie a nie narażasz np córkę n a utratę zdrowia skoro musi odpoczywać jak zalecił lekarz

Gość gość
uwazam ze to prowo ale produkujcie sie dalej :-)

Gość gość
Idiotki!! Półmózgi! (te które na tą bzdurę odpowiadają)

Gość gość
To marna przeróbka podobnej historyjki jaka tu się kiedyś pojawiła tylko ta mamuśka wtedy narzekała że dzieci nic się nie dokładają do domu. Co za idiotka to pisała że też jej się chciało produkować i tak nikt nie uwierzy w to co wypociłaś. Durne prowo!

Gość gość
Jestes okropna! One haruja caly czas, a Pani zabiera im te pieniadze! Na dodatek corka w ciazy i ona ma jeszcze pracowac? Chyba na mozg padlo?!

Gość gość
idz do roboty, dlaczego wykorzystujesz dzieci, wstyd mam nadziej że kiedyś przejrzą i wypną się na taką egoistkę