Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezaspokjona

On mnie nie zadowala

Polecane posty

Gość Niezaspokjona

Hej wszystkim :) Sprawa polega na tym, ze mam super mezczyzne. W lozku jest zawsze bardzo podniecony i zaangazowany. Stara sie, lubi mnie piescic i robi to dlugo i chetnie. Chce mi sprawic przyjemnosc, tylko, ze... JA NIGDY NIE MIALAM ORGAZMU. Nie wiem juz jak sobie z tym poradzic. To co robi, naprawde jest mile i przyjemne, ale bez tej najwiekszej rozkoszy :-( Gdy sama pieszcze palcami, dokladnie czuje kazdy ruch, dotkniecie, ucisk. Gdy pocieram lechtaczke, to az sie wyginam i drze. Gdy wkladam palce w siebie, czuje opor, jak napieraja na sciany pochwy. A gdy robi to on, jest bez szalenstw. Probowalam nie raz pokierowac nim, podpowiedziec, w koncu przeniesc palce w bardziej wrazliwe miejsce, to sie tylko zaklopotal. Minetka- owszem stara sie, stosuje rozne techniki, ale skutecznie omija lechtaczke. Znow nie pomagaja moje wskazowki. Uwielbiam pieszczoty piersi- on tez, ale co z tego, jak ja nic nie czuje? Mrucze, szepcze mu "mocniej" i znow nic :-( Co o tym myslicie?

Trzeba było uważać i sobie paluchami c**y nie popsuć .Trzeba było delikatniej.

Gość gość
pulchny ma racje ja tez tak robilam i ta moja sabcie bardzo rozwalilam

Gość Niezaspokjona
Pulchny, co Ty gadasz? Jak popsuc? To, ze napisalam, ze pieszczac sie sama, robiam/ robie to za mocno, czy za czesto. Wlasnie tego nie lubie, bo wole bliskosc i czulosc partnera, tylko problem w tym, ze jest milo, ale bez orgazmu. Szlag juz mnie trafia, bo on sie tak niesamowicie stara i pewnie juz frustruje, ze nie wyje z rozkoszy...

Gość Ksiądz(Oddany Bogu i Kobietom)
Witaj. Jest mnóstwo przewodników seksualnych np w empikach. Zakup jakieś ciekawe i wypróbuj. Tam wszystko jest opisane, krok po kroku. Ja z nich korzystałem a moje piękne anielice są w Niebo wzięte jak je doprowadzam do niebiańskiej wręcz Boskiej rozkoszy. Dziękuję Bogu że obdarzył mnie tym talentem.

Gość Niezaspokjona
Hahaha, dziekuje duchownemu :-) Dobre, swietne, rewelacyjne :D

Często osoby masturbujące się mają problemy z orgazmem podczas stosunku np. nie ta szybkość albo za mały ucisk choć to raczej u facetów .

Gość gość
Ja juz nie czekam zadawalam sie sama,tak jak pokazywala mi mama

Gość gość
Ja poznalam faceta ktory ma wiekszego i grubszego od mojego faceta i jak jest mozliwosc to spotykam sie z nimna sex i jestem na kazdym spotkaniu na maxa zerznieta i zadowolona bo tak super to nigdy wczesniej nie bylam tak mocno walona