Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama-Iga

ile cm i kg maja wasze 15 miesieczne dzieci?

Polecane posty

Gość Mama-Iga

Jak w tytule... Napiszcie jeszcze co jedzą wasze dzieci i w jakich ilościach? Dziękuje :-)

Gość Mama-Iga
Mianowicie chodzi o to ze vwydaje mi się ze moja córka jest szczupla.. Może nawet za szczupla.....

Gość gość
No a ile ona ma?

Gość Mama-Iga
81 cm i wazy 9,600kg....

Gość gość
ok ja odpisze. moja wazy ok 12 kilo i ma cos pond 90 cm jest duzym dzieckiem a nie je danonków, słodyczy, slodkich soków, herbatników czy ciastek - odrazu uprzedzam. rano pije mleko 270 ml, potem 2 sniadanie jakas bułeczka z kawałkiem szynki, jajecznica , czasem dzemik ( ma alergie na produkty mleczne wiec odpadaja mi twarogi czy jogurty), potem obiad tu róznie czasem 200 gr/ml czasem 250, deserek - owoc lub pół małego sloiczka i 2 danie z obiadu zupka lub jarzynki tu ok 100 gr ( zaleznie ile zjadła na 1 danie). na kolacje mleko 270 z 1-2 łyzki kaszki. pije głównie wode, czasem sok dla dzieci oczywiscie ale rozcienczony z wodą, czasem zje chrupka kukrydzianego.

Gość gość
Mój synek ma 79 cm, waży 10,5kg

Gość Mama-Iga
Podnosze temat

Gość gość
10kg i 82cm dziewczynka

Gość gość
To moja chyba jakis wielkoludek ;) Ma 11 miesiecy, mierzy 83 cm, wazy 10.6 kg :)

Gość gość
Wcale nie taki wielki,bo moj ma 4,5miesiaca,74cm i 8 kg :P

Gość gość
Aaaa i je tak: - piers, - sniadanie: kasza jaglana, orkiszowa, gryczana, owsianka lub kasza pszenna z owocami - 60 ml kaszy, 120 ml musu owocowego - zwykle 2-3 owoce (jablka, gruszki, morele, banany, sliwki, porzeczki, agrest, jagody goji, borowki, brzoskwinie, nektarynki) - 2 sniadanie - jogurt lub warzywa do reki lub platki blonnikowe, twarog z owocem (ale rzadko, bo wydaje mi sie, ze jeszcze troszke ja po nim wysypuje) - zupa: 160 - 180 ml (gestej, bardzo tresciwej) - dla niej robionej, bez przypraw, smietany etc. - ok 80 gr krolika lub swojskiego kurczaka, warzywa - piers Pije tylko wode. Nie je slodyczy. Czasem dostaje wafel ryzowy lub chrupek kukurydziany.

Gość gość
mój ma 18 miesięcy,waży 13,5 i mierzy 86 cm

Gość gość
córka 15 miesięcy ma 77 cm i waży 9700 drobna po mamusi:)

Gość gość
mój ma 18 miesięcy,waży 13,5 i mierzy 86 cm ----------------------------------------------------------------- moja ma 25 miesiecy i wlasnie takie wymiary jak twoje 18 miesieczne z tym ze pol kilo mniej wazy

Gość gość
do goscia wyzej,to chyba twoje dziecko troche za malo mierzy i wazy

Gość gość
lekarz powiedzial ze z wzrostem jest ponizej przecietna ale my nie jestesmy wysokcy za to z waga ok troche wiecej niz powinna , przy jej wzroscie