Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arktur

Piękne i samotne? Czy można jeszcze takie spotkać?

Polecane posty

Gość Arktur

Witam. Zauważyłem że jak sobie spaceruję np na rynku czy plaży w słoneczny dzień, to widzę dużo samotnych pięknych kobiet, albo samotnie spacerujących, albo siedzących na ławeczce albo spacerujących lub siedziących na plaży... I teraz pytanie czy one rzeczywiście są same i czekają w głębi duszy by jakiś przystojniak do nich zagadał, czy może już kogoś mają? Wg mnie 90% takich kobiet to samotne kobiety, i chyba zacznę do nich zagadywać, bo też obecnie jestem samotny... A wy jak myślicie?

Gość 22-latka---
Teraz jest w ogóle dużo samotnych osób. Pewnie część z nich będzie z związach, część nie. Pewnie, próbuj, to nic nie kosztuje, a może to będzie miłość Twojego życia? Ja też sama, a na wygląd nie narzekam.

Jest wiele samotnych kobiet. Najdziwniejsze jest, że gdy właśnie chcemy kogoś poznać, to takich osób nie zauważamy. Jeśli jesteś na tyle odważny, by podejść do dziewczyn na ulicy, to próbuj. Tylko pamiętaj, że nie każdej kobiecie może się to spodobać. Ja także chciałbym poznać jakąś sympatyczną kobietkę, ale nie mam tej śmiałości, by podejść do dziewczyny w publicznym miejscu. Trzymam kciuki. :)

Gość gość
najlepsze, ze wiekszosc tych lasek tylko czeka az rozsadny do nich podejdzie i zagada... aczkolwiek kto rozsadny chodzi po miescie i podchodzi do obcych lasek? i tu kolko sie zamyka ;-)

Panowie na ulicy nie radzę . Proponuję bardziej kameralne miejsca . Powodzenia .

Jest dużo fajnych samotnych lasek :) Podbijaj na ulicy i na nic się nie oglądaj ,nawet jeśli 9/10 ci odmówi a 1 powie ok to warto ;).

Właśnie o to chodzi. Nie każdy rozsądny facet podejdzie do nieznajomej. Pulchny też ma rację. Na ulicy różnie może się to skończyć. Sądzę, że jedynie można podejść do na ulicy, gdy dziewczyna będzie sprawiała wrażenie mega sympatycznej. Takiej, która nawet jeśli podziękuję, to sprawi, że nie poczujesz się jak idiota. Czasem da się to wyczuć. :)

pulchny co ty piszesz?jakie kameralne miejsca?np.w parku?albo na cmentarzu?no ja bym sie bala:(lepiej na ulicy wsrod ludzi.ty to tak zaraz kameralnie i na odludziu:P

Kawiarnia , pub ,galeria mogą być aTy jak się boisz to nawet w poczekalni na komisariacie .

Gość gość
pub, galeria handlowa to są te kameralne miejsca? :O jeszcze może klub, miejsce kibel

Gość Rozsądny
Ja do takich swego czasu podchodziłem(rozsądnie) i powiem Ci że poznałem piękną kobietę której się również bardzo spodobałem. Obecnie jesteśmy w ziwązku małżeńskim i się bardzo kochamy. Ale jak będziesz już podchodził do takich kobiet to musisz znać swoją wartość i wierzyć w siebie. Jak wyczuje że sie boisz(niesmialosc) to małe szanse że taka piękna kobieta Cię zechce(raczej potraktuje cie jak kumpla) chociaż zdarzają sie też wyjątki od tej reguły ale rzadko. Ta którą poznałem mówiła mi że marzyła o tym aby jakiś interesujący pewny siebie facet do niej podszedł i się nią zainteresował. To jest całkiem rozsądne i logiczne zagadywać do takich kobiet, a lato jest idealnym do tego czasem. Jak widzisz piękną i samą spacerujaca lub siedzaca, szczegolnie w wakacje, albo w sobote i w niedziele to obserwujesz ją conajmniej przez półgodziny, jeśli w tym czasie żaden chłopak do niej nie podchodzi, nie obejmuje, nie caluje, to znaczy że bardzo prawdopodobne jest że nie ma jeszcze swojego partnera i aż się prosi aby do takiej podejść i zagadać. Warto skorzystać z takiej szansy... I nawet jak Cie odrzuci to przynajmniej będziesz wiedział że spróbowałeś, a nie żalił sie do końca życia że na starcie stchórzyłeś. Trzeba znać swoją wartość i się nie zrażać ewentualną odmową. po drugie to o wiele lepiej jest zagadywać w realu niż przez internet. Wiem to z doświadczenia.

Gość gość
Piękne kobiety raczej są w związkach, jeśli nie są, to długo nie pozostaną w takim stanie.

Gość Rozsądny
chodzi o rozsądną i dyskretną obserwacje a nie nachalną...

Gość 22-latka---
Rozsądnemu chyba chodziło tylko o to, by sprawdzić czy ta piękną kobieta na ławce nie czeka na swojego amatna, co jest w pełni zrozumiałe.

Gość gość
Nie sądzę, żeby właśnie o to mu chodziło.

Gość Rozsądny
22 latka ma racje. Chodzi mi o inteligentną dyskretną obserwacje przez min pół godziny po to by zyskać pewność że owa piękna kobieta jest samotna... Szczegolnie w ciepłe słoneczne dni w sobote, niedziele, lub wakacje.

Ale marudzicie :):) Jak mi się jakas panna podoba na ulicy to aż żal nie podejść,drugi razjjuż jej nie spotkasz !

Gość gość
Trochę już żyję, niejedno widziałem powiem tak, że w podrywie nie ma reguł, każdy podchodzi do tego jak uważa za rozsądne. Jedni podchodzą dyskretnie do tematu, drudzy uderzają od razu z mocnego basu. Jest kilka technik. W cale nie jest tak, że kobiety w dzisiejszej dobie preferują w podrywie pewnych siebie facetów.Może kiedyś tak było, dzisiaj już nie bardzo, dlaczego? Dużo jest obecnie facetów którzy poza swoją przesadną śmiałością, wywyższaniem se, generalnie niewiele mają do zaoferowania. W klubach takich ludzi jest dużo, paradoksalnie dużo kobiet sparzyło się na pewnym siebie opakowaniu i pustce w warstwie uczuciowości, wartości, ideałów. Dlatego Ci wszyscy którzy się dygają, że są nieśmiali itd, wcale nie są na przegranych pozycjach a wręcz przeciwnie mają sporo szans. Widziałem wczoraj podryw w parku, faceta który był przesadnie pewny siebie, wynik? Laska nawet się do niego nie odezwała...Pozdrawiam myślących oryginalnie

Gość gość
musiałbym Cię o to zapytać, bez przesadnego natręctwa spoglądając w Twoje oczy :P

Gość Rozsądny
to oczywiste ze inteligentna obserwacja dotyczy tez odpowiednich miejsc, czyli np parki, plaze, rynek, kluby, puby itp

Gość Rozsądny
Prawdziwa pewność siebie nie ma czegokolwiek wspólnego z wywyższaniem się, bufonadą, cwaniactwem i przesadną śmiałością. Chodzi o to aby wierzyć w siebie i mieć silne poczucie własnej wartosci, i to właśnie dla mnie oznacza pewność siebie.

Gość gość
Wczoraj karicja urodzila bardzo piekna i samotna

Gość gość
Ja natomiast uważam, że prawdziwa pewność wywodzi się przede wszystkim ze stabilności, dojrzałości emocjonalnej. Reasumując masz dobrze poukładane w głowie, znasz swoją wartość. Nie mylić z rozdmuchanym męskim ego i nicością w głowie.

gość :) Czekajaca na pociąg :)podchodzi koles usmiechniety i mówi że chciałby cię poznać itd blablabla -mówisz grzecznie "nie dziękuje "i tyle :)przecież nike nic nie stracił ! Ja wyznaje teorię "po bandzie "-czasami nawet podchodzic i pytać z ciekawosci jak zareaguje dana laska :) Na ulicy nie ,na necie nike ,w parku nie ,na przystanku nie ?:) To k***a mać gdzie ? Pewnie że fajnie w klubie,muzyka,przyciemnione światła ,wyostrzone zmysły ,szepty do jej ucha,muskajac je . Każdy jest sobą ,każdy inny styl,inny błysk w oku ;)