Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zmotywowana Anka

Odchudzanie

Polecane posty

Hej dziewczyny od dwóch tygodni jestem na diecie ii cięzko tak samej sobie z tym radzić w domu nikt nie chce zabrac sie ze mna za cwiczenia więc stwierdziłam ze moze tutaj znajda sie jakieś chętne osoby , które tez chciałyby pozbyc sie pare kg. Dodam ze juz wczesniej byłam na diecie ale zaprzestałam jej ale teraz jestem mega zmotywowana ....i tylko czekac na efekty na początku wazyłam 62 kg jeszcze przed ta pierwsza dieta schudłam do 57 i waga utrzymala sie teraz straciła jeszcze kilo i obecnie mam 56 bardzo chciałabym ważyć 48 kg :) także zapraszam wszystkie chętne w grupie zawsze raźniej ;)

Gość gość
jaka dieta?

Gość mishmashmisi
mam 2 tyg na 7 kg i biegam i cwicze..mam 170 i 72 kg

Gość mishmashmisi
jej chcialabym miec nawet te 62 kg..a co robisz ?jem tylko warzywa i owoce i nie jem slodyczy ani miesa

Gość gość
owoce są słodkie, cukier! dlatego nie chudniesz

staram sie duzo cwiczyć...codziennie albo godzinka rower albo spacer teraz czesto basen aa z jedzeniem różnie uważam ze mozna jeśc wszystko ważne zeby to były małe porcje oczywiscie zrezygnowałam z fast -foodów ii słodyczy choc czasem pozwole sobie na małe co nie co :) ii jem do 18 choc spac chodze bardzo pożno bo około 1 w nocy ale jak bardzo mnie nosi to pije herbatke zielona albo rumianek :)

Gość gość
a co myslicie o kopenhaskeij?

Gość gość
lepiej chyba mż

jasne ze trzeba jeśc mniej ..ale to nie tylko chodzi o to zeby starcić kg i zaraz je odzyskać ....ważne żeby stracic na wadze lepije wyglądac i czuc sie świetnie w swoim ciele :))

Gość artioms
Ja tam jadę na diecie intermitting fasting, jest to raczej dieta dla bardzo wytrwałych ale efekty widać szybko, do tego cardio i troche ćwiczeń siłowych