Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
impossible23

Co mam zrobić ? ;/

Polecane posty

Witam. Dwa lata temu poznałam chłopaka przez internet, z tym, że on mieszka 400 km ode mnie i jakoś nigdy dotąd nie doszło do spotkania. Bardzo dużo rozmawiamy, np. przez gg, skype, telefon, można powiedzieć że jesteśmy bardzo dobrymi przyjaciółmi. W następnym tygodniu będę przejazdem, tak 2 dni właśnie w jego mieście. I on bardzo chce się spotkać, pomimo mojego małego stresu i wgl chyba się na to zgodzę. I tutaj pojawia się pytanie, co powiedzieć rodzicom ? Że gdzie wychodzę na jakąś godzinę ? nie znam miasta i wgl, więc chyba mi nie pozwolą tak samej wyjść ;/ no a przecież nie powiem, że idę się spotkać z chłopakiem którego poznałam przez neta. ;/ Powiedzieć że jakoś tak wyszło i że moja koleżanka też jest w tym mieście, jest w hotelu niedaleko i chcemy się spotkać na chwilę ? Nie wiem czy uwierzą... Co Wy byście zrobili na moim miejscu ? No i dodam, że pomimo tego że mam 17 lat to z rodzicami jest ciężko... są bardzo... "opiekuńczy" ;/ Aha, i ten chłopak ma 21 lat, ale to chyba nieważne, bo znam go na tyle że mam do niego zaufanie. ;d Głupie komentarze pozostawcie dla siebie ;) z góry dzięki. ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować