impossible23 0 Napisano Lipiec 21, 2013 Witam. Dwa lata temu poznałam chłopaka przez internet, z tym, że on mieszka 400 km ode mnie i jakoś nigdy dotąd nie doszło do spotkania. Bardzo dużo rozmawiamy, np. przez gg, skype, telefon, można powiedzieć że jesteśmy bardzo dobrymi przyjaciółmi. W następnym tygodniu będę przejazdem, tak 2 dni właśnie w jego mieście. I on bardzo chce się spotkać, pomimo mojego małego stresu i wgl chyba się na to zgodzę. I tutaj pojawia się pytanie, co powiedzieć rodzicom ? Że gdzie wychodzę na jakąś godzinę ? nie znam miasta i wgl, więc chyba mi nie pozwolą tak samej wyjść ;/ no a przecież nie powiem, że idę się spotkać z chłopakiem którego poznałam przez neta. ;/ Powiedzieć że jakoś tak wyszło i że moja koleżanka też jest w tym mieście, jest w hotelu niedaleko i chcemy się spotkać na chwilę ? Nie wiem czy uwierzą... Co Wy byście zrobili na moim miejscu ? No i dodam, że pomimo tego że mam 17 lat to z rodzicami jest ciężko... są bardzo... "opiekuńczy" ;/ Aha, i ten chłopak ma 21 lat, ale to chyba nieważne, bo znam go na tyle że mam do niego zaufanie. ;d Głupie komentarze pozostawcie dla siebie ;) z góry dzięki. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach