Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 chc臋wiedzie膰1

Kolagen naturalny opinie

Polecane posty

Go艣膰 chc臋wiedzie膰1

Czy kolagen naturalny rzeczywi艣cie dzia艂a? czyta艂am o nim sporo w internecie i nosz臋 si臋 z zamiarem zam贸wienia, czy kto艣 mo偶e stosuje kolagen naturalny?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 MikBarbara
ja kupuj臋 kolagen na stronie http://colagen.info i jestem zadowolona. Wiadomo, 偶e na efekty trzeba troch臋 poczeka膰, ale po 2-3 tygodniach wida膰 zmiany. warto kupowa膰 tylko z zaufanych miejsc, 偶eby nie natkn膮膰 si臋 na podr贸bki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Naprawd臋 my艣lisz, 偶e kto艣 da si臋 z艂apa膰 na ten spam. Ma艂o inteligentne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panterkaiza
du偶o dobrego s艂ysza艂am o kolagenie i jest w coraz wi臋kszej ilo艣ci kosmetyk贸w, niestety kosmetyki z kolagenem, tym prawdziwym, pozyskiwanym ze sk贸ry ryb s艂odkowodnych s膮 dosy膰 kosztowne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chc臋wiedzie膰1
dzi臋kuj臋 za wasze wypowiedzi, go艣膰, jedyna wypowied藕 z serii spam jest twoja, bo nie dotyczy dyskusji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moja ciotka stosowa艂a, ale jej to chyba nic nie pomo偶e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja stosuj臋 kolagen morski . Wzmocni艂am sobie paznokcie ju偶 nie s膮 tak 艂amliwe jak mia艂am, oraz w艂osy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wzmacniam stawy bior膮c kolagen morski. Wiek ,waga i wykonywana bardzo ci臋偶ka praca fizyczna w m艂odo艣ci doprowadzi艂y do tego 偶e mia艂em problemy z chodzeniem.Teraz jest du偶o lepiej w kolanach nie trzeszczy . Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malgorzata_p
ja od jakiegos czasu przyjmuje colagen colvita (naturalny). tak wiec wzmacniam, odmladzam sie od srodka. dodatkowo pomyslalam, ze warto odmlodzic sie tez od zewnatrz. colvita jest strasznie droga, wiec chcialam sprobowac czegos tanszego co posiada r贸wnie duzo dobrych opinii. znalazlam linie mineral beauty system. oprocz sporej ilosci koolagenu maja w skladzie mineraly z morza martwego. a wiadomo ze te mineraly, blotko z tego morza ma slynne dzialanie lecznicze. cala serie udalo mi sie znalezc na stronie http://www.przystanekpiekno.pl/1111009025-linia-kolagenowa wygodnie bo przynajmniej jedna przesylka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kupi艂am ostatnio kolagen morski w sklepie internetowym 90 kap.kosztowa艂o 39 z艂 .W dziennej porcji jest 600 mg. Z opinii mojej znajomej kt贸ra bardzo sobie chwali艂a postanowi艂am r贸wnie偶 spr贸bowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kejti35
oo, no to faktycznie niedorogo. moze i ja sprobuje. a jaka to firmA? ja uzywalam tez kosmetykow z kolagenem, i musze przyznac ze to bardzo fajna sprawa. Malgorzata - weszlam na strone przystanekpiekno.pl o ktorej piszesz i musze ci przyznac racje. Te kosmetyki zapowiadaja sie obiecujaco. poczytalam o nich w google. postanowilam zamowic narazie krem na dzien i pod oczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pe艂na nazwa to marine kolagen firmy alter medica

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 echini
ja przetestowalam tabletki colvite, dosc dlugo, bralam na twarz ale nie widzialam efektu,ale chyba przerzuce sie na kremy, i tez trzeba czytac etykiety bo czasem tego koleganu jest co kot naplakal a placimy za zwykly krem, to co ja u znajomej wyczytalam na etykiecie kremu z Mineral Beauty system, jest go dosc sporo, doatkowo jakies mineraly ma itp. takze sklad bardzo fajny, cena tez, ona go na necie kupuje nie wiem gdzie, ale ja znalazlam ta firme na przystanekpiekno.pl, grunt to wydaje mi sie wczesnie zaczac uzywc takie rzeczy a nie na staro艣膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fanka_poranka
zamowilam to cudenko na przystanekpiekno.pl o ktorych piszecie... no i co? uzywam dwa dni, wiec niewiele moge powiedziec ale ja jestem, zchwycona konsystencja i szybkoscia wchlanianai sie tego kremu! no cos niesamowitego.taki..hm...lekki ale czuc ze nawilza i napina. no jak dla mie ktos kto ceni sobie nature i chce miec krem daj膮cy efekty - powinien wyprobowac. ja w kazdym badz razie dziekuje za polecenie! mam chec na powi臋kszenie serii o kolejne kremy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na mnie bardziej dzia艂a jak zjem wi臋cej galaretek i 偶elatyny w r贸偶nej postaci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wsad藕 se w ty艂ek t膮 reklam臋 i ten kolagen kt贸ry g贸wno daje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ba_rakuda
ja sama uzywam kremu z mineral beauty system tego naturalnego z kolegenem i 艂ykam colvite. jestem zadowolona z rezultatow, widze napiecie skory duzo wieksze niz bez tej kolegenowe kuracji. wiec zdecydowanie jestem za tym, ze to cos daje!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martyyyyyna
Krem naprawd臋 dzia艂a poczytaj na stronce: www.czasnakolagen.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 to samo robi臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy to prawda, ze trzeba brac dziennie okolo 8000 mg kolagenu dziennie aby byl skuteczny?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kolanen dzia艂a tylko gdy si臋 go wprowadzi pod sk贸r臋 czy jako艣 tak czyta艂am a to jest mo偶liwe tylko w salonie samodzielne kremownie nic nie daje ! To tylko reklamy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam si臋 z go艣ciem z 12.08.13

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kolagen ze sk贸r ryb morskich mam na mysli konkretny produkt....Marine Collagen...:))...;)) jest zwi膮zkiem, kt贸rego cz膮steczki s膮 mniejsze ni偶 cz膮steczki kolagenu pochodzenia zwierz臋cego, dlatego jego dzia艂anie jest du偶o bardziej efektywniejsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kupi艂am ostatnio kapsu艂ki nawil偶ajace, kt贸re maja w sk艂adzie naturalny kolagen z ryb morskich a opr贸cz tego olej z kie艂k贸w pszenicy - My skin Moisturizer - polecila mi moja kosmetolog. Cena to 38 z艂, a wystarcza na 30 dni, wiec mysl臋 ze cena jest przyst臋pna. Co najwa偶niejsze nie s膮 chi艅skie tylko produkowane w Wielkiej Brytanii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W pewnym momencie tak mnie stawy zacz臋艂y bole膰, 偶e sam zacz膮艂em szuka膰 jaki艣 suplement贸w. 呕ona mi znalaz艂a kolagen Pure Collagen i pomaga. Obci膮偶enia na si艂owni mam do艣膰 du偶e, a jeszcze co 2 dzie艅 wychodz臋 pobiega膰, wi臋c pr臋dzej czy p贸藕niej stawy musia艂y ucierpie膰. W opakowaniu jest 100 sztuk, ja jak ostatnio kupowa艂em to wzi膮艂em od razu 3 paczki bo taniej wysz艂o. Jedn膮 od razu 偶ona przechwyci艂a na zmarszczki. Zamawiamy przez stron臋 noblemedica.pl. Nie wiem czy sprzedaj膮 to gdzie艣 indziej te偶, ale tutaj na pewno maj膮 oryginalny i te偶 do艣膰 szybko dosy艂aj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jablonskajoanna
Oczywi艣cie , 偶e pomaga,ale trzeba przetestowa膰 wiele by znale藕膰 ten warto艣ciowy ! Na sk贸r臋, wosy, paznokcie jak r贸wnie偶 wzmacnia to co wa偶ne od 艣rodka. Bardzo d艂ugi czas m臋czy艂am sie z zmi臋kczon膮 kostk膮 stawow膮 w kolanie. Po wielu poszukiwaniach odnalz艂am swojego ulubie艅ca od: http://www.proto-col.pl/ <3

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja dzisiaj zakupi艂am Protein World Beauty Blend & Collagen. Koszt oko艂o 125zl za opakowanie ale jedna miarka zawiera zawiera w艂a艣nie 7000g Marine collagen, 70g witaminy C, 0.5g biotyny, 18g 偶elaza, 1.5g miedzi, 540g lizyny, 540 proliny, 800g MSM, 560g krzemionki z bambusa i 300g kwasu hialuronowego. Wi臋c my艣l臋 偶e cena do艣膰 optymalna bior膮c pod uwag臋 zawarto艣膰. Ocenie dog艂臋bnie za miesi膮c. Smak malinowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EwelinaKO

Ja swoj膮 przygod臋 zac臋艂am z kollagen beauty - profesjonalny kollagen do picia - stostuj臋 od d艂u偶szego czasu i robi cuda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mandarynkaa

pe艂na zgoda je偶eli chodzi o ten kolagen od DH, dzia艂a naprawd臋 - wida膰 偶e cera si臋 poprawia

Udost臋pnij ten post